HP Omen 30l Gt13-1012nt Pc 465l1ea Ryzen 5 5600x Rtx 3060 12gb 16gb Ram 256gb M2 Fdos Oyun Bilgisayarı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
HP Omen 30l Gt13-1012nt Pc 465l1ea Ryzen 5 5600x Rtx 3060 12gb 16gb Ram 256gb M2 Fdos Oyun Bilgisayarı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Hocam bu sistemi cok begendim fakat biraz arastirdim 2k cozunurluk altinda oynarsak bu islemciyle darbogaz olabilecegi soyleniyor. Sizin fikriniz nedir acaba ?
Hocam bu sistemi cok begendim fakat biraz arastirdim 2K cozunurluk altinda oynarsak bu islemciyle darbogaz olabilecegi soyleniyor. Sizin fikriniz nedir acaba?
Rekabetci bir oyun oynayip e-spor denemek istedigim icin darbogaz olmasindan korkuyorum. Belki en ufak darbogaz bile rekabetci oyun deneyimini kotu etkileyebilir bilemedim
Rekabetci bir oyun oynayip e-spor denemek istedigim icin darbogaz olmasindan korkuyorum. Belki en ufak darbogaz bile rekabetci oyun deneyimini kotu etkileyebilir bilemedim
12400F 3070 Ti için 1080P çözünürlükte yeterli olacaktır. Bana kalırsa aşırı fırsat sistemi yoksa tek tek toplayın. Montaj çok kolay bir işlemdir. 1-2 rehber videosu sayesinde halledersiniz.