Valorant için çözünürlük ve ayar önerisi

O zaman 1366x768 devam edeyim ayarlar en yüksekte ama 60FPS sabit oynayacağım çünkü ekranda yırtılmalar olabiliyor.
Yazın 144Hz 1080p monitöre geçerim. Ayarları yine ona göre yaparım.

Biliyorum hocam ondan soyledim zaten, tepkisel olarak.
Hayır :D. Fakat daha yüksek FPS alır ve oynaması az da olsa iyileşir :).
Zaten 60 Hz oynuyor, Input lag o kadar da onemli degil. Sirf biraz daha az input lag alayim diye o cozunurlukte oynayacagima 1080p oynarim. 1080p'de cok rahat 144+ FPS alabilir zaten ki ben 6700K ve 1050 Ti ile alabiliyorum.

Biliyorum hocam ondan soyledim zaten, tepkisel olarak.

Zaten 60 Hz oynuyor, Input lag o kadar da onemli degil. Sirf biraz daha az input lag alayim diye o cozunurlukte oynayacagima 1080p oynarim. 1080p'de cok rahat 144+ FPS alabilir zaten ki ben 6700K ve 1050 Ti ile alabiliyorum.
İnput lag fps oyununda çok önemli isterse 30 hz oynasın vsync açmak her zaman kötüdür.

Kartınız çok iyi bence en yüksek çözünürlükte oynayın. Hatta grafik ayarlarını da düşürmeyin açık kalsınlar. FPS sabitlemeyin en yüksek FPS alsın siz 60 görün fakat daha hızlı veri işlensin. Bu arada 60 Hz de 110 FPS oynuyorum yırtılma yaşamıyorum. Ama sizi çok zorluyorsa sabitleyin.

"O kadar da önemli değil" cümlesinin başka anlamları varmış, yeni öğrendim.
Siz musallat oldunuz galiba bana, gidin de test edin 1660 kullanirken 2 cozunurluk arasinda ne kadar input lag farki oluyor?

60 Hz oynarken input lag zaten cok fazla, cozunurluk arttirinca 100 FPS bile dusmez. O kadarlik input lag icin neden gidip çamur gibi oynayayim oyunu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı