KilliaVl Picopat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #11 Efe Yakup Karahanlı dedi: Rufus'u indir ISO'yu seç GPT olarak yazdır. Genişletmek için tıkla... Normalde MBR değil mi?
Efe Yakup Karahanlı dedi: Rufus'u indir ISO'yu seç GPT olarak yazdır. Genişletmek için tıkla... Normalde MBR değil mi?
Efe Yakup Karahanlı Femtopat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #12 The Shorekeeper dedi: Clonezilla ile disk yedeği aldım. Windows'un normal ISO dosyası gibi sıkıştırılmış bir dosya değil. O yüzden 10 GB. Genişletmek için tıkla... ISO'nun güvenilir olduğuna dair bir göstergeniz var mı? KilliaVl dedi: Normalde MBR değil mi? Genişletmek için tıkla... Anakartın UEFI.
The Shorekeeper dedi: Clonezilla ile disk yedeği aldım. Windows'un normal ISO dosyası gibi sıkıştırılmış bir dosya değil. O yüzden 10 GB. Genişletmek için tıkla... ISO'nun güvenilir olduğuna dair bir göstergeniz var mı? KilliaVl dedi: Normalde MBR değil mi? Genişletmek için tıkla... Anakartın UEFI.
Mranon Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 498 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #13 Atlas OS tavsiyemdir. Format atmadan hemen şimdi de geçebilirsiniz ama tavsiyem, temiz kurulum sonrası yüklemenizdir
Atlas OS tavsiyemdir. Format atmadan hemen şimdi de geçebilirsiniz ama tavsiyem, temiz kurulum sonrası yüklemenizdir
Efe Yakup Karahanlı Femtopat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #14 Windows 10 1507 kur.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.750 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ağustos 2024 #15 Efe Yakup Karahanlı dedi: ISO'nun güvenilir olduğuna dair bir göstergeniz var mı? Genişletmek için tıkla... Güvenip güvenmemek size kalmış. 10 GB dosya üzerinden bunu kanıtlayamam ancak birkaç görüntü atabilirim.
Efe Yakup Karahanlı dedi: ISO'nun güvenilir olduğuna dair bir göstergeniz var mı? Genişletmek için tıkla... Güvenip güvenmemek size kalmış. 10 GB dosya üzerinden bunu kanıtlayamam ancak birkaç görüntü atabilirim.
KilliaVl Picopat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #16 Mranon dedi: Atlas OS tavsiyemdir. Format atmadan hemen şimdi de geçebilirsiniz ama tavsiyem, temiz kurulum sonrası yüklemenizdir. Genişletmek için tıkla... Onuda kullandom hocam iyi aslında ama arkadasin ISO'yu deneyeceğim daha cazip geldi. The Shorekeeper dedi: Güvenip güvenmemek size kalmış. 10 GB dosya üzerinden bunu kanıtlayamam ancak birkaç görüntü atabilirim. Eki Görüntüle 2272177 Eki Görüntüle 2272178 Genişletmek için tıkla... Hocam benim laptopa en uygun ISO bu mudur yani şimdi?
Mranon dedi: Atlas OS tavsiyemdir. Format atmadan hemen şimdi de geçebilirsiniz ama tavsiyem, temiz kurulum sonrası yüklemenizdir. Genişletmek için tıkla... Onuda kullandom hocam iyi aslında ama arkadasin ISO'yu deneyeceğim daha cazip geldi. The Shorekeeper dedi: Güvenip güvenmemek size kalmış. 10 GB dosya üzerinden bunu kanıtlayamam ancak birkaç görüntü atabilirim. Eki Görüntüle 2272177 Eki Görüntüle 2272178 Genişletmek için tıkla... Hocam benim laptopa en uygun ISO bu mudur yani şimdi?
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.750 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ağustos 2024 #17 KilliaVl dedi: Hocam benim laptopa en uygun ISO bu mudur yani şimdi? Genişletmek için tıkla... Buna kendiniz karar verin. Hatayla karşılaşırsanız elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.
KilliaVl dedi: Hocam benim laptopa en uygun ISO bu mudur yani şimdi? Genişletmek için tıkla... Buna kendiniz karar verin. Hatayla karşılaşırsanız elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.
KilliaVl Picopat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #18 The Shorekeeper dedi: Buna kendiniz karar verin. Hatayla karşılaşırsanız elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin ISO'ya nedense acayip güvendim deneyeceğim RAM'im dusuk oldugu icin daha da cazip geldi.
The Shorekeeper dedi: Buna kendiniz karar verin. Hatayla karşılaşırsanız elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin ISO'ya nedense acayip güvendim deneyeceğim RAM'im dusuk oldugu icin daha da cazip geldi.
Efe Yakup Karahanlı Femtopat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #19 KilliaVl dedi: Hocam sizin ISO'ya nedense acayip güvendim deneyeceğim RAM'im dusuk oldugu icin daha da cazip geldi. Genişletmek için tıkla... Ben Windows 10 1507 öneririm.
KilliaVl dedi: Hocam sizin ISO'ya nedense acayip güvendim deneyeceğim RAM'im dusuk oldugu icin daha da cazip geldi. Genişletmek için tıkla... Ben Windows 10 1507 öneririm.
KilliaVl Picopat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #20 Efe Yakup Karahanlı dedi: Ben Windows 10 1507 öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam Valorant 1909 altında açmıyor The Shorekeeper dedi: Buna kendiniz karar verin. Hatayla karşılaşırsanız elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım. Genişletmek için tıkla... Kendiniz karar verin dedinizde hocam çok anlamıyorum benim laprop için en iyi OS sizinki mi? Son düzenleme: 3 Ağustos 2024
Efe Yakup Karahanlı dedi: Ben Windows 10 1507 öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam Valorant 1909 altında açmıyor The Shorekeeper dedi: Buna kendiniz karar verin. Hatayla karşılaşırsanız elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım. Genişletmek için tıkla... Kendiniz karar verin dedinizde hocam çok anlamıyorum benim laprop için en iyi OS sizinki mi?