Valorant için en iyi Custom OS nedir?

Kendiniz karar verin dediniz de hocam çok anlamıyorum benim laptop için en iyi OS sizinki mi?

Bunu ben bilemem ki. Denemeden göremeyiz. Çoğu sistemle iyi çalışıyor ama.

Genel olarak kötü sistemler için en iyi OS hangisi anlamadığımdan soruyorum?

Mesajın başında diyorum, bilmiyorum. Piyasada bulunan özelleştirilmiş Windows oturumlarını kullanmıyorum, kendim hazırlıyorum. O yüzden nasıl performans veriyorlar bilmiyorum. Eski sistemlerde nasıl çalışıyorlar bilmiyorum.

Mesajın başında diyorum, bilmiyorum. Piyasada bulunan özelleştirilmiş Windows oturumlarını kullanmıyorum, kendim hazırlıyorum. O yüzden nasıl performans veriyorlar bilmiyorum. Eski sistemlerde nasıl çalışıyorlar bilmiyorum.

Hocam sizi cok rahatsiz ettim kusura bakmayin ama son soru :) editlediginiz OS'da gereksiz bütün her şey kaldırılmış değil mi kaldırılmadıysa kendim kaldırabilir miyim çünkü benim icin önemli olan tek şey Valorant'ta alabileceğim en fazla FPS'i almak.

Kaldırdığımı önceki mesajlarda söylemiştim. Aman aman bir FPS artışı beklemeyin, donanımınız ne kadar verirse o kadar alırsınız.

N'aptınız? Kurup test ettiniz mi? Sonuçlar nasıl?

Bunu ben bilemem ki. Denemeden göremeyiz. Çoğu sistemle iyi çalışıyor ama.

Bu benim hazırladığım ve kullandığım Windows 10 IoT Enterprise LTSC Türkçe sürümü bir imaj. İçinden bütün fazlalık yapan şeyler kaldırıldı. Gereksiz servisler ve telemetriler de kapatıldı. Sistem açıldığında 45 işlem ile başlıyor. 4 GB RAM sistemde 0.9 GB RAM, 8 GB RAM sistemde 1.5 GB RAM kullanıyor. İçerisinde sadece gerekli uygulamalar yüklü. Sürücüleri elle kurmanız gerekir zira Windows Update'de bu özelliği kapattım. Windows Update sürücülere karışmıyor. Ayrıca sistemde Windows Update kapalı geliyor. Hizmetler kısmından açmanız gerekiyor.

Clonezilla ile imaj oluşturdum. O yüzden kurulum yapılırken bütün disk siliniyor. Yedek almanız gerekirse yedeğinizi alın. Kurulum kısmında sadece hedef diski seçeceksiniz, ondan sonra kurulum otomatik başlayacak.

Kurulumdan sonra diskinizi genişletmelisiniz. İmajı sanal makinede hazırladığım için 60 GB alan oluşturuyor sadece. Windows Disk Yönetimi uygulamasını veya MiniTool Partition Wizard Free Edition uygulamasını kullanabilirsiniz.
diskler siliniyo demişssiniz d diskimde oyunlar onlar sılınıyormu bırde benım sıstemımde bazen sorunlar oluyor bundada sıkıntı yasarmıyım

@Kennyr sadece seçtiğiniz disk siliniyor. O yüzden disk seçiminizi doğru yapmanız gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı