Valorant için karakter önerisi

Viper ve Killjoy oynayabilirsiniz bence. Ben de Viper oynuyorum ve kontrolü yüksek bence. Cypher beceremiyorum niyeyse.

Hocam poligonda alıştırma yapın. İllaki iyi oynamaya başlayacaksınız. Kendinize noob demeyin. Eğlenmeye bakın. Bir süre sonra eğlenirken de çok iyi oynadığınızı göreceksiniz. Çok fazla kasmayın yani.
yaw benim laptopum kasmıştı chatte bana hakaret ettiler laptop kasıyor dedim adam bana fakir... dedi

Saçmalık Yoru oynamasını bilene en iyi karakter. O flaşı atıp arkalarına ışınlanarak adam vurmak feci zevk veriyor.
Biliyorum, arkadaş hangi karakter daha iyi diye sormuş o nedenle tier list yolladım. Ama Plat+ eloda Yoru oynayan görmek çok zor. Aynı şekilde Viper da İcebox harici tercih edilmiyor.

Ben genelde sentinel sınıfı karakterleri tercih ediyorum. Sage, Cypher ve Killjoy gibi. Bir yeri tutup, kapatmakta iyi olan karakterler.

Oynayışınıza bağlı, eğer daha onetap veya da spray yapmayı bilmiyorsanız düellocu dışında ajan seçerek kendinizi geliştirmenizi öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı