Valorant için klavye önerisi

Kronik sıkıntısı var ise AMD ile alakalı bir şeyde önermemek lazım bana göre gayet güzel bir klavye tabii sorun çıkar mı bilemem.

Rampage ile alakalı tüm ürünler kötüdür hocam yeterli sebep.

Kronik sıkıntısı var ise AMD ile alakalı bir şeyde önermemek lazım bana göre gayet güzel bir klavye tabii sorun çıkar mı bilemem.

AMD 6600'den sonra gayet iyi hocam F/P. Eskiden sorunluydu eyvallah ama zamanla çoğu sorunu düzelttiler. O klavyede Sen sorun yaşamamışsındır 100/99 yaşamıştır gibi düşün, çoğu ürünü problemli.

Konu sahibi tam boy klavye istiyorsa bu klavyeye de göz atabilir. Taş gibi klavye, kendim de kullanıyorum aşırı hızlı ve basım hissiyatı çok iyi. Sesleri ve malzeme kalitesi oldukça yüksek.
İyzico ile ödersen İyzico uygulamasından hesap açıp kampanyalara katılırsan %10 indirim ve 300TL cashback veriyor. Toplam 1000 küsür TL civarlarına geliyor fakat ödemede tam para çekiyor ödemeden hemen sonra indirim tutarları İyzico hesabına yatıyor. Sonra o parayı sanal kart ile alışverişinizde kullanabiliyorsunuz.

Konu sahibi tam boy klavye istiyorsa bu klavyeye de göz atabilir. Taş gibi klavye, kendim de kullanıyorum aşırı hızlı ve basım hissiyatı çok iyi. Sesleri ve malzeme kalitesi oldukça yüksek.
İyzico ile ödersen İyzico uygulamasından hesap açıp kampanyalara katılırsan %10 indirim ve 300TL cashback veriyor. Toplam 1000 küsur TL civarlarına geliyor fakat ödemede tam para çekiyor ödemeden hemen sonra indirim tutarları İyzico hesabına yatıyor. Sonra o parayı sanal kart ile alışverişinizde kullanabiliyorsunuz.

%100 oyun oynarken rahatsız etmiyor mu ya?

Ben kendi klavyemi önereyim mi? KB885l Havit beyaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı