Valorant için klavye önerisi

Hocam bütçem 3000-0 ama yine de ne kadar ucuz iyi klavye bulursam iyi olur.

Üstte zaten Gaming.Gen.TR kampanyalı güzel öneriler verilmiş hocam.

-Parolapara (%50) (maksimum 400TL.)
-İyzico yeni üye indirimi (%50) (maksimum 500TL.)
-İyzico bayram kampanyası (%25) (maksimum 500TL.)
-Gaming.Gen.TR İyzico indirimi (%10) (maksimum 1000TL)

Kampanyalar bu şekil. Maksimum 3K verebiliyorsanız üsttekileri alabiliyorsunuz gibi zaten.

AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye

Bu tarz klavye istemiyorum

Çok detaylı arkadaşlarımız gibi klavye takipçisi olamadım. 10 bin TL basıp klavye de almam. Razer çok harika bir ürün. Karşımda canlı çok inceledim. Ben 10 bin TL klavye kullanacak oyuncu olmadığımı düşündüm bunu aldım. Çok iyi bir klavye oyuncusu değilim. Sadece aldığım ürün bu linkini atim dedim. Başka link istesen para vereceğim desen yine atamam. Araştırmadım tecrübem yok.

Kusura bakmayın ama ben anlamadım bu indirim olayını açıklar mısınız biraz daha detaylı.

Hocam bütçem 3000-0 ama yine de ne kadar ucuz iyi klavye bulursam iyi olur

%60 klavye istiyorsan önceki mesajımda attığım üçünden birini alabilirsin, daha büyük olsun diyorsan bunlara bakılabilir.

-Parolapara (%50) (maksimum 400TL.)
-İyzico yeni üye indirimi (%50) (maksimum 500TL.)
-İyzico bayram kampanyası (%25) (maksimum 500TL.)
-Gaming.Gen.TR İyzico indirimi (%10) (maksimum 1000TL) olması lazım.
Hocamın dediği kampanyaları bu şekil kullanıyorsun:
- Telefona iyzico ve parolapara uygulamasını yükle.
-Gerekli kimlik doğrulaması vb. şeyleri yaparak kayıt ol.
-Hesabını oluşturduktan sonra iyzicoda bu belirtilen kampanyalara katılıyorsun, linklerini de bırakayım, uygulamadan bu kampanyalara katılacaksın.

Kalan kısmı şu konuda anlatmıştım hocam, tekrar uzamasın diye konu linki bırakıyorum.

Kusura bakmayın ama ben anlamadım bu indirim olayını açıklar mısınız biraz daha detaylı.

Size cashback olarak olarak para iade edilecek. Yani daha uyguna getirebileceksiniz ürünleri. İyzico belirli mağazalarda geçerliyken Parolapara her yerde kullanılabiliyor.

Mchose klavyeyi alınca bana kaç tl iade edecek yani kaç tlye denk gelecek bide geri iade nasıl oluyor parayi alabiliyorum demi yani

Mchose klavyeyi alınca bana kaç tl iade edecek yani kaç tlye denk gelecek bide geri iade nasıl oluyor parayi alabiliyorum demi yani
Hocam şöyle, bayram kampanyası 500 verecek
ilk sipariş kampanyası 500
gaming gen %10 da %10 kadarını veriyor işte
parolapara da 400 verecek.

Yaklaşık 1600-1800 arası alacaksın. Parolaparadan geleni kartına çekebilirsin geri ama iyzico çekilmiyor düz yoldan. İstanbul kart ile yapanlar vardı, biraz komisyon kesiyor ama oluyor demişlerdi, kendim denemedim. Yada direkt iyzico sanal kart ile internette çoğu sitede harcarsın iyzicodan gelen cashbacki.

Bir de iyzicoya kayıt olduktan sonra alışverişlerim kısmını bir kontrol et önceden bir işlem yapılmış mı diye. Eğer yapılmışsa ilk siparişe 500 TL olan kampanyayı kullanamıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…