Bu tarz klavye istemiyorumHocam RGB filan önemli değil benim için. Ben de Valorant oynuyorum. Link bırakıyorum. Benim işimi görüyor karar senin.
Tam bir bütçeniz var mı? Üstte ucuz olsun demişsiniz ama.
Hocam sizden mesaj bekliyorum.
Bu tarz klavye istemiyorumHocam RGB filan önemli değil benim için. Ben de Valorant oynuyorum. Link bırakıyorum. Benim işimi görüyor karar senin.
Tam bir bütçeniz var mı? Üstte ucuz olsun demişsiniz ama.
Hocam bütçem 3000-0 ama yine de ne kadar ucuz iyi klavye bulursam iyi olur.
AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming KlavyeArkadaşlar merhaba ben öğrenciyim çok bir param yok. Şöyle bir hedefim olur o parayı biriktiririm aslında MAD68 falan klavyeleri bayağı beğeniyorum. Yani görünüşlerini yani hem ucuz, hem RGB, hem mekanik klavye olsun ya T60 falan var acayip kötü diyorlar. Derya DK61 var ona da diyorlar oyuncuyum Valorant, CS 2 falan oynuyorum yardım edersiniz sevinirim.
Bu tarz klavye istemiyorum
Üstte zaten Gaming.Gen.TR kampanyalı güzel öneriler verilmiş hocam.
-Parolapara (%50) (maksimum 400TL.)
-İyzico yeni üye indirimi (%50) (maksimum 500TL.)
-İyzico bayram kampanyası (%25) (maksimum 500TL.)
-Gaming.Gen.TR İyzico indirimi (%10) (maksimum 1000TL) olması lazım.
Kampanyalar bu şekil. Maksimum 3K verebiliyorsanız üsttekileri alabiliyorsunuz gibi zaten.
Hocam bütçem 3000-0 ama yine de ne kadar ucuz iyi klavye bulursam iyi olur
Hocamın dediği kampanyaları bu şekil kullanıyorsun:-Parolapara (%50) (maksimum 400TL.)
-İyzico yeni üye indirimi (%50) (maksimum 500TL.)
-İyzico bayram kampanyası (%25) (maksimum 500TL.)
-Gaming.Gen.TR İyzico indirimi (%10) (maksimum 1000TL) olması lazım.
Kusura bakmayın ama ben anlamadım bu indirim olayını açıklar mısınız biraz daha detaylı.
Mchose klavyeyi alınca bana kaç tl iade edecek yani kaç tlye denk gelecek bide geri iade nasıl oluyor parayi alabiliyorum demi yani![]()
AKKO 5075B Plus Shine-Through RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
www.gaming.gen.tr
![]()
MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-1A)
MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir.www.gaming.gen.tr
![]()
MCHOSE Z75S %75 RGB Kablosuz Hotswap Gri - Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-Z75S-1)
Alüminyum üst kapak kullanan Z75S, yüksek hassasiyet ve üstün dokunma kalitesi sağlayan şık, tek parça bir tasarıma sahiptir.www.gaming.gen.tr
%60 klavye istiyorsan önceki mesajımda attığım üçünden birini alabilirsin, daha büyük olsun diyorsan bunlara bakılabilir.
Hocamın dediği kampanyaları bu şekil kullanıyorsun:
- Telefona iyzico ve parolapara uygulamasını yükle.
-Gerekli kimlik doğrulaması vb. şeyleri yaparak kayıt ol.
-Hesabını oluşturduktan sonra iyzicoda bu belirtilen kampanyalara katılıyorsun, linklerini de bırakayım, uygulamadan bu kampanyalara katılacaksın.
Bayram Alışverişini iyzico ile Öde, İndirim Kazan! - iyzico
www.iyzico.com
Hoş geldin! iyzico ile Öde, 300 TL Kazan! - iyzico
www.iyzico.com
Kalan kısmı şu konuda anlatmıştım hocam, tekrar uzamasın diye konu linki bırakıyorum.
Elektronik: MCHOSE Ace 60 Pro Parolapara ve İyzico ile 1400 TL
https://www.gaming.gen.tr/urun/610678/mchose-ace-60-pro-hall-effect-ice-blue-manyetik-switch-rgb-hotswap-siyah-mekanik-gaming-klavye-mc-ace60-9/ Giriş seviye bir manyetik switch ama Madlions mad60/mad68 klavyelerinden iyidir ve fiyatı da cashbackler ile uyguna geliyor. FUN60 Pro'dan iyi midir...www.technopat.net
MCHOSE klavyeyi alınca bana kaç TL iade edecek yani kaç TL'ye denk gelecek bir de iade nasıl oluyor parayi alabiliyorum değil mi yani.
Hocam şöyle, bayram kampanyası 500 verecekMchose klavyeyi alınca bana kaç tl iade edecek yani kaç tlye denk gelecek bide geri iade nasıl oluyor parayi alabiliyorum demi yani
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.