Valorant için monitör önerisi

ysfakbyr06

Kilopat
Valorant'ta Pro olmak için monitör önerin benim keşfettiğim iki monitör var. İnternet cafede oynadım çok iyi Monster 32 inç 165 Hz diğeride Monster Aryond 27 inç 240 Hz. Hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant'ta Pro olmak için monitör önerin benim keşfettiğim iki monitör var. İnternet cafede oynadım çok iyi Monster 32 inç 165 Hz diğeride Monster Aryond 27 inç 240 Hz. Hangisini almalıyım?
Sadece bildiğim bir şey var tüm (hepsi olmasada) Valorant e-spor oyuncuları 24 inç civarı kullanıyor.

İki modeli de ghostinge sahip. Pro olmak istiyorsan Ghostingli bir model ile rank bile atlayamazsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Valorant'ta Pro olmak için monitör önerin.

Bütçe?
24 inç daha iyi odak konusunda.

valorant için 27 inç bence çok güzel. Hem 24 hem 27 kullandım 27 inçde oyun deneyimi bir başka oluyor. Radiant olucam tryhard baya bi kasıcam demiyorsan kesinlikle 27 inç al ama yok tryhard oynarım diyorsan 24 al

Bütçe?
24 inç daha iyi odak konusunda.

Çok pahalı bunlar bütçe en fazla 7k

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı