Valorant için mouse önerisi

Hocam G102 elime küçük geliyor biraz. Bloody nasıldır eskiden kalitesinden ödün verilmeyen bir markaydı almak çok istemiştim ama param yoktu. Katar Pro önerenler var.

Bloody Rampage'in ucuz versiyonu gibi geliyoe Mouse'larda Rampage ve sizin dediginiz gibi Bloody ve benzeri markalardan uzak durulmalidir iclerine koyduklari sensörler çöp.
Hocam G102 elime küçük geliyor biraz. Bloody nasıldır eskiden kalitesinden ödün verilmeyen bir markaydı almak çok istemiştim ama param yoktu. Katar Pro önerenler var.

Katar Pro ya da cok II diyorlar benim arkadasimdada var sahsen bende kullandim hissiyati gayet iyi ama verdigi hissiyat ofis Mouse'su gibi :)

Bloody Rampage'in ucuz versiyonu gibi geliyoe Mouse'larda Rampage ve sizin dediginiz gibi Bloody ve benzeri markalardan uzak durulmalidir iclerine koyduklari sensörler çöp.

Katar Pro'ya da cok II diyorlar benim arkadasimdada var sahsen bende kullandim hissiyati gayet iyi ama verdigi hissiyat ofis Mouse'su gibi :)

Hocam galiba Katar Pro da karar kılıcam.

Corsair M55 RGB Pro.

Daha önce kullanmıştım internet kafede hissiyatı biraz iyi biraz kötü tuşların hissiyatı aşırı yumuşak elime göre biraz ince.
Katar Pro'nun pek çok sorunu var diye biliyorum M55 RGB Pro al bence. Elinin boyutu kaç?

Orta diyebilirim hocam.
Katar Pro'nun pek çok sorunu var diye biliyorum M55 RGB Pro al bence. Elinin boyutu kaç?

Hocam aslında M55'te güzel olabilir biraz daha büyük.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı