Valorant için mouse önerisi

• Konuyu başlatan H1p3r
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 9.765
DeathAdder V2 modelinde Razer Switch'ler var dolayisiyla cift tiklama sorunu yasamaniz imkansiz. Switch'lerinin calisma sekli digerlerinden farkli.

Essential modelinden bahsediyorsunuz sanirim, o zaten V2 ile mukayese edilebilecek model degil, V2 cok daha iyi. Deneyim paylasmadan once farenin modeline de dikkat etmelisiniz.

Konuya gelirsem de klasik ROG Keris oneririm, yukarida da onerilmis zaten.

Haklisiniz eksik bilgi vermisim, alt modeli icin konusmustum, V2 icin degil. Belirtmeliydim.

Rival 3 ucuz güzel alınır.
Şuan elimde zaten rival 3 var ama mouse kaymıyor resmen ve 2 yıl falan oldu eskidi baya normal birde deathadder v2 gibi yumuşak switchli bişe istiyorum

Bende DA V2 var hali hazırda gündelik kullanım amacıyla ama Glorious Model O Minus Wireless için bozulsa veya garantiye gitse bir yedeği yok. Ona yedek amaçlı aldım ben de şimdi. BÜyük ihtimalle 1 2 aya gfiyatı fırlayacaktır. İçinde yedek switch ve skatezler de çıkıyor gördüğüm kadarıyla.
Bende glorious model o wireles almayı düşünüyorum hafifliğinden ama deathadder v2 yi internet kafede denedim beğendim yani.glorious model o minus ile deathadder v2 karşılaştırınca habgisinin switchleri daha yumuşak

En mantıklı seçene bu olurdu.
Switcleri yumuşakmı acaba fiyat baya uygun gibi

Şuan elimde zaten rival 3 var ama mouse kaymıyor resmen ve 2 yıl falan oldu eskidi baya normal birde deathadder v2 gibi yumuşak switchli bişe istiyorum

Hocam Skatezleri değiştirerek ilk günkü gibi kaygan hale getirebilirsiniz. Bu fareniz yedekte durur. Siz yine de bence ROG Keris'i değerlendirin. DA V2 ile kapışacak cinste özellik olarak. Aradaki tek fark belki Switch'ler ve boyut olur. DA V2 daha çok Palm'e yakın bir tutuş için ve FPS ile iyi gitmeyecek bir ağırlığı var. ROG Keris biraz dha Claw ve Fingertip arası bir boyutta ve modelde ve FPS için ideal.

2 tür switch geliyor içerisinde. İkisini de denersiniz. Beğendiğinizle devam edersiniz. Çok kafanıza takarsanız piyasada dilediğiniz switch satılıyor. Alır onu takarsınız.

DeathAdder V2 modelinde Razer switchler var dolayisiyla cift tiklama sorunu yasamaniz imkansiz. Switchlerinin calisma sekli digerlerinden farkli.

Essential modelinden bahsediyorsunuz sanirim, o zaten V2 ile mukayese edilebilecek model degil, V2 cok daha iyi. Deneyim paylasmadan once farenin modeline de dikkat etmelisiniz.

Konuya gelirsem de klasik ROG Keris oneririm, yukarida da onerilmis zaten
ROG Keris hangi sensörü kullanıyor.

Bende glorious model o wireles almayı düşünüyorum hafifliğinden ama deathadder v2 yi internet kafede denedim beğendim yani.glorious model o minus ile deathadder v2 karşılaştırınca habgisinin switchleri daha yumuşak

Şu anda iki fare de elimin altında. Model O Minus Wireless çok daha yumuşak. Ama normal Model O ile karıştırmayın. Bu daha ufak bir modeli ve klasik Model O'dan daha iyi Switch'leri var. Ayrıca biri kablolu biri kablosuz. Boyutları ve tipi arasında da farklar var DA V2 arasında.

ROG Keris hangi sensörü kullanıyor.
PMW3389

Hocam Skatezleri değiştirerek ilk günkü gibi kaygan hale getirebilirsiniz. Bu fareniz yedekte durur. Siz yine de bence ROG Keris'i değerlendirin. DA V2 ile kapışacak cinste özellik olarak. Aradaki tek fark belki Switch'ler ve boyut olur. DA V2 daha çok Palm'e yakın bir tutuş için ve FPS ile iyi gitmeyecek bir ağırlığı var. ROG Keris biraz dha Claw ve Fingertip arası bir boyutta ve modelde ve FPS için ideal.

2 tür switch geliyor içerisinde. İkisini de denersiniz. Beğendiğinizle devam edersiniz. Çok kafanıza takarsanız piyasada dilediğiniz switch satılıyor. Alır onu takarsınız.
Aslında bakınca niye bu kadar fiyat farkı var diyor insan.ROG kerisi düşüncem.Wraith Skatezlere gelince rival 3 ün mağaza yorumları çok güzel wraithin youtube hasabına gidiyorum yorumlar kötü hep. Aklımda şey var rival 3’ü 500’e elden çıkarırım üstüne ekler mouse alırım sağlam bişe.

Şu anda iki fare de elimin altında. Model O Minus Wireless çok daha yumuşak. Ama normal Model O ile karıştırmayın. Bu daha ufak bir modeli ve klasik Model O'dan daha iyi Switch'leri var. Ayrıca biri kablolu biri kablosuz. Boyutları ve tipi arasında da farklar var DA V2 arasında.

PMW3389
Hocam Model O Minus Wireless’a baktım fiyatı tuzlu.Yumuşak switchli başka ne önerenilirsiniz.

Son düzenleme:

Satın almayı denedim ama taksit seçin diyor

SteelSeries Rival 3 ve SteelSeries Prime kullandım bunlar beş para etmez.
SteelSeries Sensei Ten ise hoşuma gitti.
Kullandıklarım kadarıyla bu yorumları yapabilirim.

SteelSeries Rival 3 ve SteelSeries Prime kullandım bunlar beş para etmez.
SteelSeries Sensei Ten ise hoşuma gitti.
Kullandıklarım kadarıyla bu yorumları yapabilirim.
Kanka benim anlamadığım şey Steelseries Rival 3 çok öneriyorlar fakan pek bir olayı yok default skatezleri kötü switcleri sert fikrim ce bende bir sene kullandım ilk sistemim ilk mousemdı bunları hiç düşünemedim ama şimdik başka mouselar deneyince anlıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı