Valorant için R5 5600X vs 5600

Eminmisiniz?
Teknobiyotikbten linki:
PTT avm linki:
Benim görmediğim bir şeymi var, yoksa kutululumu alacaksınız?
Evet evet sonradan fark ettim,düzelttim de görmemişsiniz sanırım.Kutulu mu alıcaksınız sorusunu anlamadım o ne demek oluyor?

Evet evet sonradan fark ettim, düzelttim de görmemişsiniz sanırım. Kutulu mu alacaksınız sorusunu anlamadım o ne demek oluyor?

Tray yani kutusuz, kutusuz alırsan sadece kutu gelmiyor sana başka fark yok.
2.el falan diye düşünme AMD direkt o şekilde yolluyor işlemciyi ve zaten yetkili bir satıcı olan Teknobiyotik'ten alacaksın.

Tray yani kutusuz, kutusuz alırsan sadece kutu gelmiyor sana başka fark yok.
2.el falan diye düşünme AMD direkt o şekilde yolluyor işlemciyi ve zaten yetkili bir satıcı olan Teknobiyotik'ten alacaksın.
Evet ekledim sepetime teşekkür ederim. Peki işlemcim için hangi soğutucuyu önerirsiniz 1000 tl civarı bütçe ile. Gerçi bunun için farklı bi konu başlığı oluşturacağım ama.. Kasam Corsair Carbide Spec-05.

Evet ekledim sepetime teşekkür ederim. Peki işlemcim için hangi soğutucuyu önerirsiniz 1000 TL civarı bütçe ile. Gerçi bunun için farklı bir konu başlığı oluşturacağım ama. Kasam Corsair Carbide Spec-05.

Bunu al geç açtığın konuda da aynısını derler zaten

5600 + soğutucu en ideali.

5600X'e o farkı ödeyecek kişinin kaliteli bir anakart, üst düzey bellek ve kontrolcülere sahip RAM ve sağlam bir soğutucuyu da hazır tutması gerekir bir anlam yaratması için. Yoksa neymiş 100Mhz daha fazla stok hızı varmış da, silikon kalitesi fark yaratırmış da. Onun tabanını hazırlamaz ve potansiyelini ortaya çıkaracak yetkinliğe sahip değilsen boşa para dökersin.
5600 + soğutucu en ideali.

5600X'e o farkı ödeyecek kişinin kaliteli bir anakart, üst düzey bellek ve kontrolcülere sahip RAM ve sağlam bir soğutucuyu da hazır tutması gerekir bir anlam yaratması için. Yoksa neymiş 100Mhz daha fazla stok hızı varmış da, silikon kalitesi fark yaratırmış da. Onun tabanını hazırlamaz ve potansiyelini ortaya çıkaracak yetkinliğe sahip değilsen boşa para dökersin.
Siz hangi soğutucuyu önerirsiniz? 1000TL civarı bütçem var. Şuan SE 214 XT'yi düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı