Asus Tuf Gaming VG249Q3A 23.8" 1ms 180Hz IPS Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, Asus oyuncu monitör modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Valorant için çok yüksek bütçeyle 4070 falan gerekmez onu baştan söyleyeyim. Yukarıda ki arkadaşa ithafen. Eğer Valorant ağırlıklı olacaksa güzel bir işlemci üstüne orta segment bir ekran kartı gayet yeterli olacaktır 300+ FPS için Valorant'ta.
Valorant için çok yüksek bütçeyle 4070 falan gerekmez onu baştan söyleyeyim. Yukarıda ki arkadaşa ithafen. Eğer Valorant ağırlıklı olacaksa güzel bir işlemci üstüne orta segment bir ekran kartı gayet yeterli olacaktır 300+ FPS için Valorant'ta.
Zaten paran varken en iyisini al geç bu Türkiye şartlarında fakat Valorant için abartılı bir sistem dizmeye gerek yok. Para daha iyi değerlendirilebilir. Mesela yatırım gibi? YTD. Tabi ben sadece fikir sunuyorum. Valorant için 4070 gerekmediğini söylüyorum. Farklı oyunlar oynamak istiyorsa (ki ben sanmıyorum) orta segment bir ekran kartıylada gayet iyi oynar.
Zaten paran varken en iyisini al geç bu Türkiye şartlarında fakat Valorant için abartılı bir sistem dizmeye gerek yok. Para daha iyi değerlendirilebilir. Mesela yatırım gibi? YTD.