Valorant için ucuz laptop önerisi

Yav dolar 8.50 iken mis gibi Xeon sistem topladım 650'ye şimdi bazı sitelerde en az 1.500'e satılıyor ve işin komik yanı şu an dolar 7.10 bence bekle biraz illaki indirim olacaktır şu anda her şey çok pahalı 2 ay sabredebilirsen fiyatlar bir nebzede olsun ucuzlayacaktır.

2 ay sonra 3.000'e rahatlıkla 60 FPS alabilirsin ya da şu an almak istiyorsan ikinci el temiz bak.

Şu an alamam 1 sene sonra falan o zamana kadar para biriktireceğim babamda eklecek.
Hocam 3500 liraya zor ve 720p de hiç keyif almazsınız. Bence siz babanızı ikna edin hem masaüstü daha zevkli ve daha uzun ömürlü.
2 evimizdede koyacak yer yok o yüzdende alamam
Hocam 3500 liraya zor ve 720p de hiç keyif almazsınız. Bence siz babanızı ikna edin hem masaüstü daha zevkli ve daha uzun ömürlü.
Zevkli olduğunu bende biliyorum abimle int kafeye gider mis gibi LoL oynardık 2 sene öncesine kadar
2 ay sonra 3.000'e rahatlıkla 60 FPS alabilirsin ya da şu an almak istiyorsan ikinci el temiz bak.
2. Ele hem babam izin vermiyor hemde ben güvenmiyorum

Şu an alamam 1 sene sonra falan o zamana kadar para biriktireceğim babamda eklecek.

2 evimizdede koyacak yer yok o yüzden de alamam

Reis O zaman canını sıkma şu an biraz vergiler birazda fırsatçılık yüzünden pahalı her şey 1 sene sonra zaten seçimlerde yaklaşıyor vergiler de %50'ye yakın bir indirim olur bence.

2 evimizdede koyacak yer yok o yüzdende alamam

Zevkli olduğunu bende biliyorum abimle int kafeye gider mis gibi LoL oynardık 2 sene öncesine kadar
Hocam 1 sene sonra alacaksanız neden şimdi soruyorsunuz? 1 sene sonra ne olacağını bilemeyiz.
Reis O zaman canını sıkma şu an biraz vergiler birazda fırsatçılık yüzünden pahalı her şey 1 sene sonra zaten seçimlerde yaklaşıyor vergiler de %50'ye yakın bir indirim olur bence.
Ne seçimi hocam?

Dostum o zaman ya bütçeni arttıracaksın ya da almayacaksın. 1-2 sene kullanırsın ardından kasmalar artar. Güncelleme gelecek oyuna falan derken zaten zevk alamamaya başlarsın. Forumdaki arkadaşları dinle ve bütçeni arttır ya da alma. Çünkü 3500TL'yi harcamış olmak için harcıyorsun şu an.

Hocam 1 sene sonra alacaksanız neden şimdi soruyorsunuz? 1 sene sonra ne olacağını bilemeyiz.

Ne seçimi hocam?

Hocam şimdiden seçeyim babamda ona göre para eklecek zaten 4000 olsun ama şimdi 3500 TL'lik PC seçeceğim ileride 4000'e kadar çıkarsa öyle alacağım ha öyle olmazsa ileride kendimiz seçeceğiz.

Dostum o zaman ya bütçeni arttıracaksın ya da almayacaksın. 1-2 sene kullanırsın ardından kasmalar artar. Güncelleme gelecek oyuna falan derken zaten zevk alamamaya başlarsın. Forumdaki arkadaşları dinle ve bütçeni arttır ya da alma. Çünkü 3500TL'yi harcamış olmak için harcıyorsun şu an.
1-2 sene değil en fazla 1 sene kullanır çok oynuyorsa.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı