Valorant için yeni sistem almaya değer mi?

Monitör 280Hz Hz olduğundan dolayı yırtılmaları vs. hisseder.

230 FPS temi yırtılma hissetcek 50 FPS fazlası için mi alsın işlemciyi yapcaksa büyük upgrade yapsın işlemciye.

Monitör 280Hz Hz olduğundan dolayı yırtılmaları vs. hisseder.

Hem FreeSync yok mu oğlum monitörde niye yırtılma hissetsin 230 yetmiyomu?

230 FPS temi yırtılma hissetcek 50 FPS fazlası için mi alsın işlemciyi yapcaksa büyük upgrade yapsın işlemciye.

Adam diyor ki ekranımda yırtılmalar oluyor ve monitörüm 280Hz sen diyorsun 50FPS'yi mi hissedecek. Hocam lütfen boş muhabbet yapmayın burada ya. Adam öneri istemiş verilecek öneri verildi zaten. 5600 sadece Valorant için yeterli olacaktır bu sisteme.

Özellikle Valorant için yeni sistem almayada gerek yok işlemcini günncellemenede gerek yok güncelliceksen küçük değil büyük güncelleme yap 7500F gibi 280 FPS ile 230 FPS arasındaki farkı hissetmezsin bile.

Dostum AM4 anakarta AM5 işlemci mi takacak. Takamayacağına göre anakart da değişmesi gerekiyor. Boşuna çok masraf çıkıyor. R5 5600 de küçük bir güncelleme değil.

Teşekkür ederim herkese yardımcı olduğunuz için 5600 ile 5600x arasında kaldım ama araştırdığım kadarıyla aralarında çok bir fark yok 5600 ile güncelleyeceğim.

Sabit 280FPS için 7500F falan lazım. Yani ya yeni sistem lazım ya yeni anakart, RAM, işlemci lazım.

Nasıl yani ben 5600 ile min 330 Max 600+ FPS alıyorum hocam

Teşekkür ederim herkese yardımcı olduğunuz için 5600 ile 5600X arasında kaldım. Ama araştırdığım kadarıyla aralarında çok bir fark yok 5600 ile güncelleyeceğim.

Kesinlikle 5600 alın hocam 1 TL fiyat farkı bile olsa değmez kolaylıkla aynı güce ocleniyor zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı