shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.145 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 28 Şubat 2021 #21 suleymandy dedi: Buraya rahatça boş yapabilmek için mi kayıt oldunuz, anlamadım. Genişletmek için tıkla... Şaka yaptı diye düşünüyorum?
suleymandy dedi: Buraya rahatça boş yapabilmek için mi kayıt oldunuz, anlamadım. Genişletmek için tıkla... Şaka yaptı diye düşünüyorum?
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 28 Şubat 2021 #22 suleymandy dedi: Buraya rahatça boş yapabilmek için mi kayıt oldunuz, anlamadım. Genişletmek için tıkla... Mesajlarımı görmek istemiyorsanız göz ardı edebilirsiniz. Ayrıca gerektiğini görürlerse moderetörler gerekli cezayı uygular.
suleymandy dedi: Buraya rahatça boş yapabilmek için mi kayıt oldunuz, anlamadım. Genişletmek için tıkla... Mesajlarımı görmek istemiyorsanız göz ardı edebilirsiniz. Ayrıca gerektiğini görürlerse moderetörler gerekli cezayı uygular.
suleymandy Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #23 shocktroop dedi: Şaka yaptı diye düşünüyorum? Genişletmek için tıkla... Ben bir ironi göremiyorum.
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Şubat 2021 #24 377619 dedi: Eğer TR serverleri sizin için kötü puan ise bu yanlış bu bizim ülkedeki insanların suçu. Genişletmek için tıkla... Aslında bende ediyorum yani ama Yerli yerinde ediyorum o an komik bir şey oldu ise çok ağır küfür değil Mizahlarda kullanılan kelime.
377619 dedi: Eğer TR serverleri sizin için kötü puan ise bu yanlış bu bizim ülkedeki insanların suçu. Genişletmek için tıkla... Aslında bende ediyorum yani ama Yerli yerinde ediyorum o an komik bir şey oldu ise çok ağır küfür değil Mizahlarda kullanılan kelime.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.939 Makaleler 21 Çözümler 30 28 Şubat 2021 #25 Chitoge Kirisaki dedi: Oyun kernel tabanlı hile sistemine sahip tabii güzel olacak hile koruması. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz? Oyunun hile koruması iyi değil diyebilirim. Görsel bana ait değil. Kullanan arkadaşım attı.
Chitoge Kirisaki dedi: Oyun kernel tabanlı hile sistemine sahip tabii güzel olacak hile koruması. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz? Oyunun hile koruması iyi değil diyebilirim. Görsel bana ait değil. Kullanan arkadaşım attı.
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.145 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 28 Şubat 2021 #26 Eren AK dedi: Eki Görüntüle 900214 Emin misiniz? Oyunun hile koruması iyi değil diyebilirim. Görsel bana ait değil. Kullanan arkadaşım attı. Genişletmek için tıkla... O bir şey mi? Ben infinity jump hile yapanı gördüm.
Eren AK dedi: Eki Görüntüle 900214 Emin misiniz? Oyunun hile koruması iyi değil diyebilirim. Görsel bana ait değil. Kullanan arkadaşım attı. Genişletmek için tıkla... O bir şey mi? Ben infinity jump hile yapanı gördüm.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.939 Makaleler 21 Çözümler 30 28 Şubat 2021 #27 shocktroop dedi: O bir şey mi? Ben infinity jump hile yapanı gördüm. Genişletmek için tıkla... Yani, bunnyhop hilesi zor değil.
shocktroop dedi: O bir şey mi? Ben infinity jump hile yapanı gördüm. Genişletmek için tıkla... Yani, bunnyhop hilesi zor değil.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 28 Şubat 2021 #28 Eren AK dedi: Yani, bunnyhop hilesi zor değil. Genişletmek için tıkla... Hile yapmak hiç sportmence değil.
Eren AK dedi: Yani, bunnyhop hilesi zor değil. Genişletmek için tıkla... Hile yapmak hiç sportmence değil.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.939 Makaleler 21 Çözümler 30 28 Şubat 2021 #29 Chitoge Kirisaki dedi: Hile yapmak hiç sportmence değil. Genişletmek için tıkla... Değil zaten hocam. Ben yapmıyorum, asla. Kullanan bir kaç arkadaşım var onlarla da oynamıyorum. Sadece dikkatli olun demek istedim.
Chitoge Kirisaki dedi: Hile yapmak hiç sportmence değil. Genişletmek için tıkla... Değil zaten hocam. Ben yapmıyorum, asla. Kullanan bir kaç arkadaşım var onlarla da oynamıyorum. Sadece dikkatli olun demek istedim.
ClientNicki Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 237 28 Şubat 2021 #30 Yorumlarınız için teşekkür ederim.