Valorant İncelemem

Valorant'ı bırakma sebebim TR sunucusudur, kitlesi LoL kitlesi olduğu için oyuna girdiğiniz anda IQ nuz düşüyor ve psikolojiniz bozuluyor, yol yakınken bırakın derim.

Valorant oynaması zevkli hele sinir eden veletleri tokatlamak apayrı bir zevk.

Valorant zevkli onda sıkıntı yok ama velet geldiği an kafayı yersin adam LoL'den geçmiş, iyi hoş mid de ölür. Mid'de ben varsam (niye vuramadın...) Bu böyle devam eder. Ama takım bulursan direk yabancı sunuculara koşa koşa gir.

İnternet kafelerin açık olduğu zamanlar arkadaşlarla gidip oynardık, güzel oyun. 5 kişilik takım halinde oynadığımızdan dolayı gelip küfür eden de olmadı. Oyun bence gayet güzel ama CS:GO'dan alıştığım bıçağı alıp Q+Q yapma huyum beni çokça kez öldürdü Valorant'ta. Onun dışında cidden iyi bir oyun.

Hocam sırf o yüzden kaç defa Jett'in Q su çöpe gitti.

Oyun ücretsiz olduğu için 7-8 yaşındaki veletler sorun arada kayıt alıp Cimer'e gönderiyorum.
Nitelikli hakaret olmadığı sürece CİMER bakmıyor, boşa gönderiyorsunuz. Hakaret şikâyete bağlı bir suçtur, şikâyete bağlı suçlara CİMER bakmaz genelde, hiç sonuç aldığınız oldu mu? CİMER'den nasıl bir cevap aldınız?

Sonuçlar bugün geldi, herhangi bir şey uygulayamayacaklarını söylediler.

Nitelikli hakaret nasıl oluyor?

Gündüzleri Başka Geceleri TR serveri. Mükemmel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…