Valorant İncelemem

Oyunda toksik bir tayfa var. Kötü oynandığı zaman, oynayan kişiye bire bir küfür ve argo kelimler kullanılıyor. Bahsettiklerim genellikle on beş yaşını geçmemiş veletler. Şahsen ben Valorant'a girdiğim vakit, sesli sohbeti kapatıyorum. Çünkü oradaki söylenenler oyundaki psikolojiyi etkiliyor ve aynı zamanda oyuna odaklanmak zorlaşıyor.

Arkadaşlar tekrar Valorant'a ve LoL'e dönüyorum. İlginiz için teşekkürler.

Hocam çoğu insana anlamıyor. Grafikleri Cyberpunk gibi olan FPS shooter oyunu düşünsenize. Kimin sistemi bunu kaldıracak? Ve oynayan az olursa bu şirket kime skin satacak? Sanki herkesin elinde RTX 3090 var gibi konuşmayın. Ayrıca grafikler günümüze göre yeterli değil derken çok saçmalamış konu sahibi. Oyunun türü sanki açık dünya hikayeli bir oyun gibi eleştirmesi çok ironik.

Boş laf yapmaya gerek yok. Konuyu biraz okumadan yazmayın mümkünse.

Veyahut smoke atıp çikabilir, runboostla çikabilir, flaşla çikabilie, a siteın göbeğine moli atıp çikabilir. Ama sen D2 dışında map girmediğin için sana ne anlatsam anlamazsın. Evet kardeşim CS dümdüz oyun yürüyorsun vuruyorsun, aynen.

Doğru diyorsun ama burada demek istediğim düşmanın çıkacağı noktaya aim alıp beklersen düşman her zaman o noktadan geçerken ne yaparsa yapsın yürüyerek geçecek.

Yüksek elolarda o kadar da çok toxic yok aslında,vuruş hissiyatı az da olsa var.Oyunun fps değerleri de iyi aslında.Bence biraz ön yargılı davranmışsın hocam.Valorant kötü değil,üstelik Riot Games oyunlarının da arkasında iyi duran bir firma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…