Valorant İncelemem


Buglara artı yön diyemeyeceğinize göre yeri güzel gibi duruyor. Kocaman eksi yönler yazmışım.

Benim için en azından FPS demek için vuruş hissi olması gerekiyor. Elbette bu herkes için sorun değil.

Valorant'ta adam öldürünce gelen ses güzel, zevk veriyor.

Ayrıca oyun istediği kadar güzel olsun, sırf kitlesi yüzünden bile oynamayı bırakabilirsiniz. Oyunu oynattırmadıktan sonra ne önemi var? Diğer oyunlarda olup olmamasına bir şey söylemedim zaten.
 
Bence bu tür oyunlarda pek iyi bir şey değil grafiklerin böyle olması.
Bu bir tercih. Fortnite'ta çizgi film vari yapıya sahip. Binlerce oyuncusu var. Her oyunda gerçekçilik güdülmez. Oyunda vuruş hissi olarak ne bekliyorsunuz anlamıyorum. Mermi hit atarsa, hit sesi geliyor ayriyeten kan efekti çıkıyor. CS'de ve R6'da farklı değil. R6'da ek olarak crosshair üzerinde efekt oluyor.

Oyunu 10 aydan biraz daha uzun süredir oynuyorum. CS bana kalırsa aşırı sıkıcı. Gerçekçi grafiklerle jettin uçtuğunu, yada neonun koştuğunu düşünüyorum da, şuan ki hali çok daha çekici oyunun.
 
Bu çöpü insanlar oynamak için neden can atıyor hayatım boyunca anlayamayacağım galiba. İlk çıktığı zamanlarda yayınlardan Valorant düşürmek için çıldırıyordu millet.
Ben sırf bu oyun için ve başka sevdigim oyunlar için yakın zaman'da Pc toplicam oyun güzel.
Valorant şuanki devirde en iyi FPS oyunu olarak görülüyor seveni'de oynayını'da çok.
 

Zevkler ve renkler tartışılmaz. Biraz kendimce biraz diğer oyunlara kıyasla bir konu açtım diyebiliriz.

CS:GO'da adam vurunca aldığım tadı Valorant'ta asla alamadım. Ama dediğim gibi ses çok güzel oluyor.

Oyunu bırakmayı da düşünebilirim dedim ama klasik Riot Games, bırakılmıyor işte.
 
CS:GO'da adam vurunca aldığım tadı Valorant'ta asla alamadım.
CS'de hs atmadığım müddetçe vurup vurmadığımı algılamıyorum kolay kolay. Bazen sprayden sonra hit atmamış oluyorum, bazense adama 90 vurmuş oluyorum. Arasındaki farkı nadiren ayırt edebiliyorum. Öldürmediğim müddetçe zaten algılamıyorum dediğim gibi. Ha hs atarsam sağlam ses çıkıyor. Bir tek o zaten.
 
İki tespiti alt alta sıralayınca bu bir inceleme olmuyor. Arkadaş arasında konuşlan bir iki cümle harici bir şeyler söylemek gerekiyor. İnceleme başlığı altında konu açıyorsanız profesyonel olarak bu işi yapan insanların içeriklerine bir göz atın bence.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…