Valorant İncelemem

Ve ayrıca spectre ile koşa koşa vuruyolar ve silahda gram sekme yok bu beni delirtiyor Valorant oynarken.
Koşa koşa vuranlarla aranızdaki mesafe ne kadar? Eğer uzak mesafeleri diyorsanız, o sorun son güncellemeyle halledildi, bırakın koşarak vurmayı, sprey bile atılmıyor uzağa.
Amaçlarına bir şey demedim. Zamanımıza göre uygun değil sadece. 🙂
Zamanımız "gerçekçi grafikler" zamanı mı sizce? Çıkan her oyun gerçekçi mi görünmeli?

Koşa koşa vuranlarla aranızdaki mesafe ne kadar? Eğer uzak mesafeleri diyorsanız, o sorun son güncellemeyle halledildi, bırakın koşarak vurmayı, sprey bile atılmıyor uzağa.

Zamanımız "gerçekçi grafikler" zamanı mı sizce? Çıkan her oyun gerçekçi mi görünmeli?

Bence çizgi filmin devri bitti ama siz bilirsiniz. Ayrıca oyun kusursuz gibi anlatmanıza şaşıyorum.

Bence çizgi filmin devri bitti ama siz bilirsiniz. Ayrıca oyun kusursuz gibi anlatmanıza şaşıyorum.
Sadece Valorant için konuşmuyorum, her oyun gerçekçi görünme çabasında olmamalı, bunun herkesin aynı kıyafeti giymesinden bir farkı yok. Sadece mekanik değil, grafik olarak da farklı tarzda oyunlar çıkmalı bence. Sadece cartoon değil, anime grafikleriyle de oyun çıksa ne güzel olur.

Bu arada, oyunun eksiklerini herkesten çok yine Valorant kitlesi gömüyor zaten, oyuna kusursuz diyen yok.

Sadece Valorant için konuşmuyorum, her oyun gerçekçi görünme çabasında olmamalı, bunun herkesin aynı kıyafeti giymesinden bir farkı yok. Sadece mekanik değil, grafik olarak da farklı tarzda oyunlar çıkmalı bence. Sadece cartoon değil, anime grafikleriyle de oyun çıksa ne güzel olur.

Bu arada, oyunun eksiklerini herkesten çok yine Valorant kitlesi gömüyor zaten, oyuna kusursuz diyen yok.

Bence bu tür oyunlarda pek iyi bir şey değil grafiklerin böyle olması.

Ayrıca, keşke bırakabilsem bu oyunu.

Selamlar, umarım iyisinizdir. Bugün, 5-6 ay kadar oynadığım Valorant'ı sizlerle beraber değerlendirip eksi ve artı yönlerini konuşacağız.

Artı yönlerine gelirsek;
  • Çeşitliliğin fazla olması (karakterler ve yetenekleri).
  • 128 tick Rate sunucularının olması.
  • Hilelerin diğer bilindik bu tarz oyunlara göre az olması.
Şimdi eksi yönlerini sayayım.
  • En ve en önemlisi oyunda vuruş hissi diye bir şey yok, sadece çöpten ibaret.
  • Çoğu zaman oyunuma toxic, troll, ağzından küfür düşmeyen 10 yaşında çocuklar geliyor.
  • Her güncellemeden sonra oyun iyice sapıtıyor.
  • Grafikleri zamanımıza göre kötü, çizgi film gibi.
  • Harita tasarımları güzel ama silahlar hoşuma gitmedi, çok basit duruyorlar.
  • Oyunda biraz bug ve hatalar mevcut ama oyunumuzu etkileyecek şeyler değil.
Oyun ilk çıktığında çizgi film gibi, oynanmaz, gidin CS:GO oynayın diyenlerin şu an fikirlerini merak ediyorum. Her neyse, konumuzun sonuna geldik. Umarım oyuna başlamayı düşünenlere yardımcı olur. Ben de bırakmayı düşünebilirim. 🙂

Güzel inceleme olmuş. Oyunu betadan beri oynuyordum, 6-7 ay önce bıraktım. İncelemenize genel olarak baktığımda bazı yerlerin saçma olduğunu söyleyebilirim.

Toxicler: Bu oyunun sorunu değil, oyun incelemesi yapıyorsunuz oyuncu incelemesi değil. Adamların elinden bir şey gelmez. CS:GO, Rain bow six gibi oyunlarda toxic kaynıyor. Bu kaçınılmaz bir şey, adamlar tüm toxicleri banlayamazlar maalesef öyle bir şansları yok ve bu hiç de kolay değil. Toxicler 1-2 tane değil sonuçta milyonlarca var bunlardan. Adamlar reportta göre oto ban sistemi koyarsa haksız yere insanlar banlanır bu da hiç adaletli olmaz.

Grafikler: Oyunun olayı bu zaten, amacı gerçekçi olmak değil.

Vuruş hissi: Bu grafikte, bu tarzda bir oyundan nasıl bir vuruş hissi beklediniz anlamadım. Amacı dediğim gibi tekrardan diyorum gerçekçi olmak değil oyunun. Bu yüzden böyle bir vuruş hissi var, CS ya da R6 incelemiyorsunuz hocam. Bu farklı bir oyun.

Buglar: Oyununuzu etkilemeyecek kadarsa neden burada :D

Bunlar dışında güzel bir inceleme olmuş.

Valorant silahları skinsiz çok çirkin duruyor ama skinler oyuna eklenince ortam bir anda değişiyor. Ayrıca marketine bölgeye özel fiyatlar gelmeli. Bir Csgo oyuncusu olarak arada giriyorum, kendi çapında fena bir oyun değil bence. Riot Games'ten de gerçekçi grafikli oyun beklemek yalan olur bence. Halk dilinde LoL yapımcıları bu adamlar :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı