Valorant İncelemem

Amaç profesyonel inceleme yapmak değil. Sadece bildiklerimi, gördüklerimi ve yaşadıklarımı sizlere aktarıyorum.

Gördüğün bugları bir anlatır mısın bana ne gördün acaba çok merak ediyorum. Senin için FPS vuruş hissi demek oluyorsa bu oyunu oynamaycaksın. Bu kadar basit. Vuruş hissi beklentin varsa git R6 ve CS:GO oyna.

Bazı yorumları okudukça gülüyorum. Onların bilgisi olsun. Siz hayatta değilken Counter-Strike piyasaya sürülmüştü.

Gördüğüm bugları tek tek anlatmak için konu açtım herhalde.

Oyunları hatasız gibi savunmayı bırakın çünkü çok komik oluyorsunuz.

Son zamanlarda iyice saçma hatalar görmeye başladım. İnternetim 30 ping oynatıyor, gayet rahatım.

Mesela reload yaparken tekrarlamalar, skill kullanmak için tuşa bastıktan sonra silaha tekrar geçtiğinizde ikisinin karışması, spraylerin doğru düzgün görüntülenememesi gördüğüm bazı hatalardan.

Ayrıca @midgardian, inceleme derken daha ne bekliyordunuz ki? Konu mesajında belirttim eksi ve artı yönlerini konuşup değerlendireceğiz diye. İncelersin ve gördüğün şeyleri kullanıcılara sunarsın benim bildiğim kadarıyla.

Son düzenleme:
Hem CS:GO hem Valorant ikisini de uzun süre oynadım. Eğer hilelere çözüm bulunabilirse CS:GO açık ara önde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…