X64.
İşlemci: Intel(r) Core(tm) i5-8265U CPU @ 1.60GHz 1.80 GHz.
8,00 GB (kullanılabilir: 7,88 GB)
8 çekirdek.
Sistem modeli HP 15-DA1xxx
BIOS (en son surum) F. 36.
Disk bellegi dosyasi 4832MB kullanildi.
11237MB kullanilabilir.
DirectX 12.
Ekran kartim 2 tane var NVIDIA ve Intel.
Intel: Intel(r) UHD Graphics 620.
Yaklasik top. Bellek 4163MB.
VRAM 128MB.
Paylasilan bellek 4035MB.
1366x768 (32 Bit) 60Hz.
NVIDIA:
NVIDIA GeForce MX110.
Yaklasik top bellek 6045 MB.
VRAM 2010 MB.
Paylasilan bellek: 4035MB.
Onun disinda aygit yoneticisindeki her şey guncel.
Sesli güldüm annem noluyo diye içeri girdi ben de korkudan hemen Alt-Tab attım.
Hangi ayarlamalar?Başlangıç uygulamaları vs. birçok etken var var aslında bu işin içinde sadece Vanguard ile yargılamak doğru olmaz ama bence ama gerekli ayarlamalar yapıldığın da düzeleceğini düşünüyorum.
Bilgisayarı yoruyor demişsiniz gaipten bir cevap vermedim. Windows'u bozacak bir yetkiye sahip değil kod içeriği belki çakışırsa veya sekteye uğrarsa v.b. max mavi ekran alırsınız.Sahip olduğu yetkilerden bahsettim eğer ki Vanguard'da bir sorun oluşursa Windows'u bile bozabilir.
Hangi ayarlamalar?
Bilgisayarı yoruyor demişsiniz gaipten bir cevap vermedim. Windows'u bozacak bir yetkiye sahip değil kod içeriği belki çakışırsa veya sekteye uğrarsa vb. Max mavi ekran alırsınız.
Görev Yöneticisi > başlangıç sekmesinden başlangıç uygulamalarına bakabilirsin gereksiz olanları kapatabilirsin.
Bunun yetkilerle ilgisi olmadığı yazıyor aslın da ama siz bilirsiniz kocaman çakışırsa yazıyor zatenMavi ekran verince de Windows ile çakışmış sayılmıyor mu?
Ses dışında hepsi kapalı.Görev Yöneticisi > başlangıç sekmesinden başlangıç uygulamalarına bakabilirsin gereksiz olanları kapatabilirsin.
Eki Görüntüle 1264052
Vanguard ve driver gibi şeyler açıkken diğerlerini kapalı tutuyorum açılma hızına ve performansa etkisi çok büyük.
Sadece bir Vanguard bunlara sebep olamaz bence eski sistemimde oynuyordum ve değişen bir şey olmuyordu sistemde.Mavi ekran verince de Windows ile çakışmış sayılmıyor mu?
Adam oyunu silince her şey düzeldi demiş sen ne diyorsun.
Lütfen abartmayın. 3 kere Vanguard ile ilgili sorun oluştu ve hiç birinde Windows hata vermedi.Sahip olduğu yetkilerden bahsettim eğer ki Vanguard'da bir sorun oluşursa Windows'u bile bozabilir.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.