Valorant indirince diğer uygulamalar çok zor çalışıyor

TheSubhan

Hectopat
Selamlar. Ben dün Valorant indirdim. Fakat PC geç açılmaya başladı, BlueStacks yavaş çalışmaya başladı. Oyunu silince her şey düzeldi. Ama şunu merak ediyorum. Oyun oynarken 120 FPS oynuyorum. Sizce yeniden indireyim mi?

Başlangıç uygulamaları vs. birçok etken var var aslında bu işin içinde sadece Vanguard ile yargılamak doğru olmaz ama bence ama gerekli ayarlamalar yapıldığın da düzeleceğini düşünüyorum.

Sahip olduğu yetkilerden bahsettim eğer ki Vanguard'da bir sorun oluşursa Windows'u bile bozabilir.
Bilgisayarı yoruyor demişsiniz gaipten bir cevap vermedim. Windows'u bozacak bir yetkiye sahip değil kod içeriği belki çakışırsa veya sekteye uğrarsa v.b. max mavi ekran alırsınız.

Hangi ayarlamalar?

Görev Yöneticisi > başlangıç sekmesinden başlangıç uygulamalarına bakabilirsin gereksiz olanları kapatabilirsin.

Vanguard ve driver gibi şeyler açıkken diğerlerini kapalı tutuyorum açılma hızına ve performansa etkisi çok büyük.

Bilgisayarı yoruyor demişsiniz gaipten bir cevap vermedim. Windows'u bozacak bir yetkiye sahip değil kod içeriği belki çakışırsa veya sekteye uğrarsa vb. Max mavi ekran alırsınız.

Mavi ekran verince de Windows ile çakışmış sayılmıyor mu?
Görev Yöneticisi > başlangıç sekmesinden başlangıç uygulamalarına bakabilirsin gereksiz olanları kapatabilirsin.

Adam oyunu silince her şey düzeldi demiş sen ne diyorsun.

Mavi ekran verince de Windows ile çakışmış sayılmıyor mu?

Adam oyunu silince her şey düzeldi demiş sen ne diyorsun.
Sadece bir Vanguard bunlara sebep olamaz bence eski sistemimde oynuyordum ve değişen bir şey olmuyordu sistemde.
Eski sistemim:
i5 520M
HD 5000 (512 mb)
8 GB ram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…