kaanxalx Decapat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 26 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #1 RAM 24 Ekran kartı Rtx 4050 İşlemci i5 12600HX Oyunun inmesine 100 MB kaldı ve istemci bu programı kuramadık tekrar dene diyor. Nasıl düzeltirim? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-09-03 153342.png 265,9 KB · Görüntüleme: 23
Çözüm kaanxalx 3 Eylül 2025 Ryzenİsmail dedi: Onarma seçeneğini deneyin fakat ne yaparsanız yapın yeniden yükliceksiniz çünkü tekrar yükleyince baştan indiriyor o yüzden silip yükleyin. Genişletmek için tıkla... Tamam, deneyeceğim. Teşekkürler. Sorun düzeldi. VSC sildim düzeldi.
Ryzenİsmail dedi: Onarma seçeneğini deneyin fakat ne yaparsanız yapın yeniden yükliceksiniz çünkü tekrar yükleyince baştan indiriyor o yüzden silip yükleyin. Genişletmek için tıkla... Tamam, deneyeceğim. Teşekkürler. Sorun düzeldi. VSC sildim düzeldi.
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.493 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #2 Bilgisayarı yeniden başlat eğer hala düzelmiyorsa hizmetler kısmından vgc yi otomatiğe alabilirsin. Artı 0 Eksi
Ryzenİsmail Nanopat Katılım 19 Ağustos 2025 Mesajlar 550 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5600, Gtx1650 Ventus 2x Gddr6 ,Xpg Gammix d30 2x8 ram toshiba 240gb ssd wiewsonic xg2405,a320m a pro Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #3 Depolama alanı bittiğinde veya vanguard kurulamadığında bu hatayı veriyor. Artı 0 Eksi
KS KS kaanxalx Decapat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 26 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #4 Ryzenİsmail dedi: Depolama alanı bittiğinde veya vanguard kurulamadığında bu hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Depolama 77gb boş var ama vanguard yok galiba efebatiin dedi: Bilgisayarı yeniden başlat eğer hala düzelmiyorsa hizmetler kısmından vgc yi otomatiğe alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Denedim Yaniden başlatmayı aynısı oldu Artı 0 Eksi
Ryzenİsmail dedi: Depolama alanı bittiğinde veya vanguard kurulamadığında bu hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Depolama 77gb boş var ama vanguard yok galiba efebatiin dedi: Bilgisayarı yeniden başlat eğer hala düzelmiyorsa hizmetler kısmından vgc yi otomatiğe alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Denedim Yaniden başlatmayı aynısı oldu
Ryzenİsmail Nanopat Katılım 19 Ağustos 2025 Mesajlar 550 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5600, Gtx1650 Ventus 2x Gddr6 ,Xpg Gammix d30 2x8 ram toshiba 240gb ssd wiewsonic xg2405,a320m a pro Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #5 kaanxalx dedi: Depolama 77gb boş var ama vanguard yok galiba Denedim Yaniden başlatmayı aynısı oldu Genişletmek için tıkla... Silip tekrar yükleyin, acaba hizmetlerden veya msconfigte hizmetlerden vgc yi mi kapattınız? Artı 0 Eksi
kaanxalx dedi: Depolama 77gb boş var ama vanguard yok galiba Denedim Yaniden başlatmayı aynısı oldu Genişletmek için tıkla... Silip tekrar yükleyin, acaba hizmetlerden veya msconfigte hizmetlerden vgc yi mi kapattınız?
KS KS kaanxalx Decapat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 26 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #6 Ryzenİsmail dedi: Silip tekrar yükleyin, acaba hizmetlerden veya msconfigte hizmetlerden vgc yi mi kapattınız? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum silersem 4 saate iniyor internet çok yavaş Ryzenİsmail dedi: Silip tekrar yükleyin, acaba hizmetlerden veya msconfigte hizmetlerden vgc yi mi kapattınız? Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim Durduruldu diyor Artı 0 Eksi
Ryzenİsmail dedi: Silip tekrar yükleyin, acaba hizmetlerden veya msconfigte hizmetlerden vgc yi mi kapattınız? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum silersem 4 saate iniyor internet çok yavaş Ryzenİsmail dedi: Silip tekrar yükleyin, acaba hizmetlerden veya msconfigte hizmetlerden vgc yi mi kapattınız? Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim Durduruldu diyor
Ryzenİsmail Nanopat Katılım 19 Ağustos 2025 Mesajlar 550 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5600, Gtx1650 Ventus 2x Gddr6 ,Xpg Gammix d30 2x8 ram toshiba 240gb ssd wiewsonic xg2405,a320m a pro Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #7 kaanxalx dedi: Bilmiyorum silersem 4 saate iniyor internet çok yavaş. Kontrol ettim durduruldu diyor. Genişletmek için tıkla... Başlat ve otomatağe al. Artı 0 Eksi
kaanxalx dedi: Bilmiyorum silersem 4 saate iniyor internet çok yavaş. Kontrol ettim durduruldu diyor. Genişletmek için tıkla... Başlat ve otomatağe al.
KS KS kaanxalx Decapat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 26 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #8 Ryzenİsmail dedi: Başlat ve otomatağe al. Genişletmek için tıkla... Hata1: yanlış işlem diyor. Artı 0 Eksi
Ryzenİsmail Nanopat Katılım 19 Ağustos 2025 Mesajlar 550 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5600, Gtx1650 Ventus 2x Gddr6 ,Xpg Gammix d30 2x8 ram toshiba 240gb ssd wiewsonic xg2405,a320m a pro Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #9 kaanxalx dedi: Hata1: yanlış işlem diyor. Genişletmek için tıkla... Onarma seçeneğini deneyin fakat naparsanız yapın yeniden yükliceksiniz çünkü tekrar yükleyince baştan indiriyor o yüzden silip yükleyin. Artı 0 Eksi
kaanxalx dedi: Hata1: yanlış işlem diyor. Genişletmek için tıkla... Onarma seçeneğini deneyin fakat naparsanız yapın yeniden yükliceksiniz çünkü tekrar yükleyince baştan indiriyor o yüzden silip yükleyin.
KS KS kaanxalx Decapat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 26 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #10 Ryzenİsmail dedi: Onarma seçeneğini deneyin fakat ne yaparsanız yapın yeniden yükliceksiniz çünkü tekrar yükleyince baştan indiriyor o yüzden silip yükleyin. Genişletmek için tıkla... Tamam, deneyeceğim. Teşekkürler. Sorun düzeldi. VSC sildim düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Ryzenİsmail dedi: Onarma seçeneğini deneyin fakat ne yaparsanız yapın yeniden yükliceksiniz çünkü tekrar yükleyince baştan indiriyor o yüzden silip yükleyin. Genişletmek için tıkla... Tamam, deneyeceğim. Teşekkürler. Sorun düzeldi. VSC sildim düzeldi.