kaanxalx
Decapat
Daha fazla
Onarma seçeneğini deneyin fakat ne yaparsanız yapın yeniden yükliceksiniz çünkü tekrar yükleyince baştan indiriyor o yüzden silip yükleyin.
Depolama 77gb boş var ama vanguard yok galibaDepolama alanı bittiğinde veya vanguard kurulamadığında bu hatayı veriyor.
Denedim Yaniden başlatmayı aynısı olduBilgisayarı yeniden başlat eğer hala düzelmiyorsa hizmetler kısmından vgc yi otomatiğe alabilirsin.
Silip tekrar yükleyin, acaba hizmetlerden veya msconfigte hizmetlerden vgc yi mi kapattınız?Depolama 77gb boş var ama vanguard yok galiba
Denedim Yaniden başlatmayı aynısı oldu
Bilmiyorum silersem 4 saate iniyor internet çok yavaşSilip tekrar yükleyin, acaba hizmetlerden veya msconfigte hizmetlerden vgc yi mi kapattınız?
Kontrol ettim Durduruldu diyorSilip tekrar yükleyin, acaba hizmetlerden veya msconfigte hizmetlerden vgc yi mi kapattınız?
Bilmiyorum silersem 4 saate iniyor internet çok yavaş.
Kontrol ettim durduruldu diyor.
Hata1: yanlış işlem diyor.Başlat ve otomatağe al.
Onarma seçeneğini deneyin fakat naparsanız yapın yeniden yükliceksiniz çünkü tekrar yükleyince baştan indiriyor o yüzden silip yükleyin.Hata1: yanlış işlem diyor.
Onarma seçeneğini deneyin fakat ne yaparsanız yapın yeniden yükliceksiniz çünkü tekrar yükleyince baştan indiriyor o yüzden silip yükleyin.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.