Merhaba, son zamanlarda çok fazla imput lag yaşıyorum adam ekranımda gözükür gözükmez ölüyorum ve bazen de spray atarken mermilerim çok kısa bir süreliğine duruyor. Kendimi çok sorguladım acaba bende mi bir sorun var vs diye ama artık bir sorun olduğuna eminim oyun çıktığından beri oynuyorum ve peakim 420rr yani anlayacağınız bir şeylerin farklı gittiğini anlayabilecek bir seviyedeyim. Hatta YouTube'da gördüğüm videoda birebir aynı sorunla karşılaşıyorum ve bahsettiğim şeyin adına electrical input lag olarak isimlendirdiğini gördüm.
İnternetim Turkcell Superonline 1000MBPS indirme hızına sahibim ve testler de bunu doğruluyor neden kaynaklandığını anlamış değilim o yüzden fakat hız testinde ms değeri 1 çıkıyor arkadaşlarımda ise çoğunluk 0 çıkıyor acaba bununla bir ilgisi var mıdır inanın kafam çok karıştı. Bu arada sistem özelliklerim ise 16 GB RAM RTX 2070 ve Ryzen 5 3600X. Yardımcı olabilecek birisi olursa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
Bahsettiğim video:

İnternetim Turkcell Superonline 1000MBPS indirme hızına sahibim ve testler de bunu doğruluyor neden kaynaklandığını anlamış değilim o yüzden fakat hız testinde ms değeri 1 çıkıyor arkadaşlarımda ise çoğunluk 0 çıkıyor acaba bununla bir ilgisi var mıdır inanın kafam çok karıştı. Bu arada sistem özelliklerim ise 16 GB RAM RTX 2070 ve Ryzen 5 3600X. Yardımcı olabilecek birisi olursa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
Bahsettiğim video:

Son düzenleyen: Moderatör: