warrior2 Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 812 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #1 RAM 8GB 3200MHZ CL16 Ekran kartı RX 560 Anakart A320M İşlemci R5 2600 Merhaba, Valorant oynarken input lag sorunu yaşıyorum. Yardım eder misiniz?
Quistin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 4.486 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #2 Amd uygulamasından gecikme önleyici ayarını aç. İnput lagını azaltacaktır. Artı 0 Eksi
KS KS warrior2 Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 812 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #3 Quistin dedi: Amd uygulamasından gecikme önleyici ayarını aç. İnput lagını azaltacaktır. Genişletmek için tıkla... Nereden açıyoruz? Artı 0 Eksi
Quistin dedi: Amd uygulamasından gecikme önleyici ayarını aç. İnput lagını azaltacaktır. Genişletmek için tıkla... Nereden açıyoruz?
Atrax Decapat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 53 13 Haziran 2022 #4 Home> manage devices>graphics>radeon anti-lag öyle acarsın. Artı 0 Eksi
KS KS warrior2 Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 812 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #5 Bu Atrax dedi: Home> manage devices>graphics>radeon anti-lag öyle acarsın. Genişletmek için tıkla... Buldum teşekkürler. Artı 0 Eksi
Bu Atrax dedi: Home> manage devices>graphics>radeon anti-lag öyle acarsın. Genişletmek için tıkla... Buldum teşekkürler.
elroNNd Kilopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.801 Çözümler 42 Daha fazla Sistem Özellikleri Inno3D RTX 3060 12GB, Ryzen 5 5600, Asus PRIME B550M-A Wi-Fi II Anakart, Crucial Ballistix 2x8 GB 3200 MHz DDR4 Cl16 RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Haziran 2022 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda attığım kısım işine yarayacaktır. (Windows tam ekran optimizasyonlarını devre dışı bırakma) Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda attığım kısım işine yarayacaktır. (Windows tam ekran optimizasyonlarını devre dışı bırakma)
K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.180 9 Ekim 2022 #7 elroNNd dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda attığım kısım işine yarayacaktır. (Windows tam ekran optimizasyonlarını devre dışı bırakma) Genişletmek için tıkla... Onu açınca valorant da ses açma kapatma tuşlarını kullanamıyorum. warrior2 dedi: Bu Buldum teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Radeon enchanced V-Sync var onda da üstünde gecikmeyi azaltır falan filan yazıyor o da açılmalı mı? Artı 0 Eksi
elroNNd dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda attığım kısım işine yarayacaktır. (Windows tam ekran optimizasyonlarını devre dışı bırakma) Genişletmek için tıkla... Onu açınca valorant da ses açma kapatma tuşlarını kullanamıyorum. warrior2 dedi: Bu Buldum teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Radeon enchanced V-Sync var onda da üstünde gecikmeyi azaltır falan filan yazıyor o da açılmalı mı?