Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.605 Çözümler 6 8 Temmuz 2023 #21 1- Sabredeceksin elon yükselince bu durum baya azalır. 2- Arkadaşlarınla gireceksin. 3- Sende instalock at(önermiyorum onlar yapsa bile yapma)
1- Sabredeceksin elon yükselince bu durum baya azalır. 2- Arkadaşlarınla gireceksin. 3- Sende instalock at(önermiyorum onlar yapsa bile yapma)
BlackDread Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 1.011 Çözümler 1 Yer ANTALYA Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #22 Eldrithc dedi: 1- Sabredeceksin elon yükselince bu durum baya azalır. 2- Arkadaşlarınla gireceksin. 3- Sende instalock at(önermiyorum onlar yapsa bile yapma) Genişletmek için tıkla... Pek arkadaşım yok oyunda olanlarda her zaman gelmiyor. Sabır konusunda ise cidden sabırlıyım ama bir yerden sonra yıpratmaya başlıyor. Baktım olacak gibi değilse zaten bırakacağım .
Eldrithc dedi: 1- Sabredeceksin elon yükselince bu durum baya azalır. 2- Arkadaşlarınla gireceksin. 3- Sende instalock at(önermiyorum onlar yapsa bile yapma) Genişletmek için tıkla... Pek arkadaşım yok oyunda olanlarda her zaman gelmiyor. Sabır konusunda ise cidden sabırlıyım ama bir yerden sonra yıpratmaya başlıyor. Baktım olacak gibi değilse zaten bırakacağım .