Valorant "internet bağlantısı bulunamadı" hatası

eneskaradeniz

Kilopat
Daha fazla  
Aylardır bir türlü Riot Games'in hiçbir oyununa giriş yapamıyorum. Riot Games logosunda takılı kalıyor daha sonra internet bağlantısı bulunamadı hatası veriyor. İnternetteki her yolu denedim. DNS değiştirdim, ağı sfırıladım, antivirüsü sildim, güvenlik duvarı ayaraları yaptım, internet değiştirdim. Fakat hala aynı. Önceden giriyordum durduk yere girememeye başladım. Yardımcı olursanız sevinirim iyi sosyaller.

Hocam RIOT Destek'e bu yaşadığınız sorunu belirttiniz mi? Bazen birkaç program atıp onunla çözümü sağlayabiliyorlar. Sorunu ilk başta aldıktan sonra hiç format atmayı denediniz mi?

Hocam RIOT Destek'e bu yaşadığınız sorunu belirttiniz mi? Bazen birkaç program atıp onunla çözümü sağlayabiliyorlar. Sorunu ilk başta aldıktan sonra hiç format atmayı denediniz mi?
Hocam riot desteğe başvurmadım ama mantıklı bir başvurayım. Format atmak istemiyorum fazla bilgilerim var ama uzun zamandır format atmıyorum ve önceden çalışan oyun şimdi neden durduk yere bu hatayı veriyor anlamadım. Mobil veri vs. hiçbir şekilde girmiyor

Güvenlik duvarına girip giden kurlallara yeni kural ekleyip Riot Games'in yolunu seçip izin ver diyebilirsiniz.
Veya gelen kurallarda Riot Games yeşil tiklimi kontrol edin.
Eki Görüntüle 1732322
yeşil hocam aynı bu şekil hatta yeni kural ekledim tümünü seçtim hala aynı sorun devam ediyor.

Son düzenleme:
Hocam attıkları cevapları bizimle paylaşırsanız memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…