Valorant internet kafede rank kasılır mı?

• Konuyu başlatan x11
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 837

x11

Hectopat
Daha fazla  
Esenlikler. 17 yaşındayım Valorant oyuncusuyum. Oyuna Sezon 6'da başlayıp 75Hz monitörle immo1 rankına kadar ulaştım. İnternet kafeden 165, 360Hz monitörle radyanta kasmak istiyorum çünkü kötü monitörle yüksek eloda oynanmıyor. Haftada 1, 2 gün kadar girerim sanırım Valorant'a. Sizce olunabilir mi bu şekilde radi, siz internet kafede en yüksek hangi rankı gördünüz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Esenlikler. 17 yaşındayım Valorant oyuncusuyum. Oyuna Sezon 6'da başlayıp 75Hz monitörle immo1 rankına kadar ulaştım. İnternet kafeden 165, 360Hz monitörle radyanta kasmak istiyorum çünkü kötü monitörle yüksek eloda oynanmıyor. Haftada 1, 2 gün kadar girerim sanırım Valorant'a. Sizce olunabilir mi bu şekilde radi, siz internet kafede en yüksek hangi rankı gördünüz?
Radianta oynamak için sürekli oynamanız gerek.İmmo olmak için hafta da 2-3 gün giderseniz olabilirsiniz.

Esenlikler. 17 yaşındayım Valorant oyuncusuyum. Oyuna sezon 6'da başlayıp 75Hz monitörle immo1 rankına kadar ulaştım. İnternet kafeden 165, 360Hz monitörle radyanta kasmak istiyorum çünkü kötü monitörle yüksek eloda oynanmıyor. Haftada 1, 2 gün kadar girerim sanırım Valorant'a. Sizce olunabilir mi bu şekilde radi, siz internet kafede en yüksek hangi rankı gördünüz?

Nerede oturuyorsun ona göre iyi bir internet kafe söyleyebiliriz
.

Yıl olmuş 2023. İnternet Kafe döneminin çoktan sona ermesi gerekiyordu. Herkesin evinde son teknoloji bile olmasa gayet 165 Hz monitör ve iyi bir kasaya sahip olması gerekiyor. Böyle konuları görünce gerçekten üzülüyorum.

Ah, ah Türk gençliğine çok yazık ya çok yanlış zamanda doğduk.
Neden böyle bir tepki verdin?

Hesabımı yüksek elo'ya çıkarmak benim için bi' heves. Zaten sonrasında hesabı satmayı düşünüyorum buraya kadar çıktıktan sonra eskisi kadar oynama hevesi olmuyor.

Nerede oturuyorsun ona göre iyi bir internet kafe söyleyebiliriz
.
Ara sıra arkadaşlarla gittiğim bi kafe var, fiyat olarak 360hz'ler 20 TL burada.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı