Valorant IP yasağı ne zaman açılır?

Eminz

Decapat
Selam, ben 3-4 ay önce Valorant'ta cihaz banı yemiştim. Bilet atınca 21 Şubat 2023 tarihinde banın açılacağını söylediler ve bu tarih yarın olduğu için 00'dan sonra oyuna girsem banım kalkmış sayılır mı, yoksa cihaz banım tekrar tetikleneceği için 1 ay daha ban yer miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, ben 3-4 ay önce Valorant'ta cihaz banı yemiştim. Bilet atınca 21 Şubat 2023 tarihinde banın açılacağını söylediler ve bu tarih yarın olduğu için 00'dan sonra oyuna girsem banım kalkmış sayılır mı, yoksa cihaz banım tekrar tetikleneceği için 1 ay daha ban yer miyim?

2-3 gün önce veya sonra açılabilir sapmalar olabiliyor bazen

Valorant ile alakam yok ama genel olarak oyun sistemleri yasaklandığın tarihten işliyor. Basit örnek otuz gün yasaklandıysan ve bu yasaklamayı öğlen saat ikide aldıysan yasaklanman otuz gün sonra öğlen saat ikide açılır. Tahminimce Valorant'ta böyledir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı