Valorant işlemci kullanımı %30'lara düşüyor

Daha fazla  
İşlemci kullanımım bu şekilde ve anlık FPS düşmesi yiyorum. FPS 250'lere kadar düşüyor. Quick CPU ile ayarları fulledim ama nafile. Oyun akıcı değil özellikle dövüşlerde. Windows 11 kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-04-14 110334.png
    82,3 KB · Görüntüleme: 209
  • Ekran görüntüsü 2023-04-14 110851.png
    2,8 MB · Görüntüleme: 187
Ayarları düşürürsen biraz daha CPU'ya yüklenir ayarları düşürüp beta saf girdi süresi aç.

1. görselde işlemciniz eco modda. 2. görselde 400 FPS alıyorsunuz. Eğer tur sonu herkes basede yeniden doğduğunda 250 FPS alıyorsanız bir anlık bu normal.

Hocam PC yüksek performans seçtim. MSConfig'ten işlemci kilit 12 seçtim. Basede yeniden doğma değil oyun akıcı değil maalesef. Fight girince FPS aniden düşüyor ve drop yiyorum. Bu ayarları yaptıktan sonra tekrar oyuna girdim ve işlemci kullanımı yine Max 60 oluyor.

Ayarları düşürürsen biraz daha CPU'ya yüklenir ayarları düşürüp beta saf girdi süresi aç.

Ayarlar düşükte. FXAA 8X var sadece.

Ekran kartı nedir?

3060 Ti GDDR6X.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-04-14 111901.png
    2,6 MB · Görüntüleme: 183

Hocam o MSConfig işlemci kiliti normal kullanıcıların yapmaması gereken bir ayar çünkü. O işlemci sayısı ayarı uygulama geliştiricileri için.

Hocam o MSConfig işlemci kiliti normal kullanıcıların yapmaması gereken bir ayar çünkü. O işlemci sayısı ayarı uygulama geliştiricileri için.

Onun haricinde çatışmada FPS düşmesi çok normal.

Ne gibi bir zararı var ki? Ben en yüksek değeri seçtim oradaki? Hem quick CPU da var her şey Full. Acaba oyuna öncelik atayıp işlemci 0'ın tikini kaldırsam ne olur?

İyi de hocam bu işlemci ile bu kadar FPS düşmesi normal değil ki? Ayrıca FPS düşmesi yiyorum yani oyun akıcı değil. İşlemci 5600 değil ki 7600X? RAM kullanımı da 11GB ayarları yüksek alınca.

Ne gibi bir zararı var ki? Ben en yüksek değeri seçtim oradaki? Hem quick CPU da var her şey Full. Acaba oyuna öncelik atayıp işlemci 0'ın tikini kaldırsam ne olur?

Windows onu kendisi ayarlıyor senin elile ellemene gerek yok zaten Valorant ında optimizasyonu çöp.

Windows onu kendisi ayarlıyor senin elile ellemene gerek yok zaten Valorant ında optimizasyonu çöp.

Nasıl çözeceğim ben bu sorunu o halde? Böyle drop yiyerek oyun oynanmaz ki hocam. Bu arada ben derdimi anlatamıyorum sanırım oyun akıcı değil diyorum. Mevzu sadece fps düşmesi değil akıcı değil. @kino @88602

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…