Oha Hakkari de 1 mbps internetle falan mı yaşıyorsun? Ya da mobil internet mi kullanıyorsun başka bir açıklaması yok.Merhaba 2 Kasım'dan beri Valorant oynayamıyorrum, lobide 100-200 ms maçta 600-1000-13000 ms alıyorum Türk Telekom kullanıyorum sorun nedir acaba?
Merhaba 2 Kasım'dan beri Valorant oynayamıyorrum, lobide 100-200 ms maçta 600-1000-13000 ms alıyorum Türk Telekom kullanıyorum sorun nedir acaba?
bilgiler bunlarİnternetinizle alakalı hız testi verilerini atar misinız?
1 mbps dediğim gibi öyle ms almak biraz normal gibi özellikle istanbul ve çevresinde değilsenizbilgiler bunlar
istanbulda oturuyorum1 mbps dediğim gibi öyle ms almak biraz normal gibi özellikle istanbul ve çevresinde değilseniz
Bilgiler bunlar.
TP-Link AC1200 Wireless VDSL/ADSL Modem Router (ARCHER-VR300)
Modem bu, 13K ms alıp oyunum donuyor bu da kanser ediyor beni, bilgisayarı alıp duvardan duvara atasım geliyor ranked maçında 1 hafta 1 hafta hep ms yüzünden ceza yiyorum.
Ethernet kablosu kullanın ama gene de çok fark etmicektir. İnternet paketinizi yükseltin.
Ethernet kablosuda takılı, paketimizde herkesin kullandıgı paketlerden 2008'den beri üyesiyiz 280 veriyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.