Çözüldü Valorant "İstemci düşük FPS" uyarısı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ciler

Femtopat
Daha fazla  
Evet bugün Valorant'a girdim (poligona) ve normalde gayet akıcı oynatan bilgisayarda oyunun akıcı olmadığını fark ettim. Ve sağ üst köşeye baktığımda “istemci düşük FPS” diye bir uyarıyla karşılaştım. Bunu çözmenin bir yolu var mıdır? Sistemim RTX 2060 ve i7 10750H bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bugün Valorant'a girdim (poligona) ve normalde gayet akıcı oynatan bilgisayarda oyunun akıcı olmadığını fark ettim. Ve sağ üst köşeye baktığımda “istemci düşük fps” diye bir uyarıyla karşılaştım. Bunu çözmenin bir yolu var mıdır? Sistemim RTX 2060 ve i7 10750H bu arada.

Kaç GB RAM bulunuyor sistemde tek kanal mı?

Evet bugün Valorant'a girdim (poligona) ve normalde gayet akıcı oynatan bilgisayarda oyunun akıcı olmadığını fark ettim. Ve sağ üst köşeye baktığımda “istemci düşük FPS” diye bir uyarıyla karşılaştım. Bunu çözmenin bir yolu var mıdır? Sistemim RTX 2060 ve i7 10750H bu arada.
Bu aralar nedense LoL ve VALORANT oyununda düşük FPS mevcut.

Kaç GB RAM bulunuyor sistemde tek kanal mı?

Bu aralar nedense LoL ve Valorant oyununda düşük FPS mevcut.

Kullanımları, sıcaklıkları kontrol ettin mi? Bu verilen bilgilerle yorum yapmak zor.

O hata yüksek FPS almana rağmen çıkabiliyor.

Herkese teşekkürler sorun kendiliğinden bir gün sonra çözüldü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı