yyofc Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Çözümler 1 20 Mayıs 2021 #31 XyoriX dedi: Bende Logitech var ama yazılımını bir tek LED'leri için kullandım, safmışım biraz Genişletmek için tıkla... Estağfurallah iyi yapıyorsunuz. Çoğu oyunda sorgulamadan ban sebebi.
XyoriX dedi: Bende Logitech var ama yazılımını bir tek LED'leri için kullandım, safmışım biraz Genişletmek için tıkla... Estağfurallah iyi yapıyorsunuz. Çoğu oyunda sorgulamadan ban sebebi.
X XyoriX Femtopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Mayıs 2021 #32 yyofc dedi: Estağfurallah iyi yapıyorsunuz. Çoğu oyunda sorgulamadan ban sebebi. Genişletmek için tıkla... Eyvallah da öğrenmesek iyiydi aklımı kurcalar bu gece boyu şimdi Neyse iyi forumlar
yyofc dedi: Estağfurallah iyi yapıyorsunuz. Çoğu oyunda sorgulamadan ban sebebi. Genişletmek için tıkla... Eyvallah da öğrenmesek iyiydi aklımı kurcalar bu gece boyu şimdi Neyse iyi forumlar
Ashen One Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 966 Çözümler 7 2 Temmuz 2021 #33 SaidGdrr dedi: Hiçbir ban kalıcı olmuyor 3 ila 5 ay arası atıyorlar arkadaşım 3 kere yedi farklı farklı hilelerden her seferinde açıldı. Genişletmek için tıkla... Hayır, Riot'un donanım banı politikası şöyledir; İlk HWID banıysa 3 ay, sonrasında 9 ay, sonrasında ise kalıcı. XyoriX dedi: Ben hala makrodan kastını anlamadım Minecraft değil bir şey değil makro ne işe yarıyor da banlanmış. Genişletmek için tıkla... Tek tuşla spray yapmak gibi ciddi avantajlar sağlıyor.
SaidGdrr dedi: Hiçbir ban kalıcı olmuyor 3 ila 5 ay arası atıyorlar arkadaşım 3 kere yedi farklı farklı hilelerden her seferinde açıldı. Genişletmek için tıkla... Hayır, Riot'un donanım banı politikası şöyledir; İlk HWID banıysa 3 ay, sonrasında 9 ay, sonrasında ise kalıcı. XyoriX dedi: Ben hala makrodan kastını anlamadım Minecraft değil bir şey değil makro ne işe yarıyor da banlanmış. Genişletmek için tıkla... Tek tuşla spray yapmak gibi ciddi avantajlar sağlıyor.