Valorant karakter iadesi yapılır mı?

Aynısını geçen gün yaşadım iade ettiler benimkini hiç oyuna girme o karakterle ben öyle yapmıştım.

Ben bugün yanlışlıkla Deadlock'u aldım aldıktan 1-2 dk sonra fark ettim Riot desteğe yazdım iade istedim tahmini kaç saate-güne iade edilir? (hiç oynamadım)

Ben bugün yanlışlıkla Deadlock'u aldım aldıktan 1-2 dk sonra fark ettim Riot desteğe yazdım iade istedim tahmini kaç saate-güne iade edilir? (hiç oynamadım)

İlk önce bot mesaj atıyor ondan sonra bir daha mesaj atın o zaman bakarlar değişiyor tam zaman veremem ama benim 1-2 günde oldu.

Dostum benim de başıma aynı şey geldi. Nasıl iade yaptın, bana da yardımcı olur musun?

Ticket atacaksın bu siteden: https://support-valorant.riotgames.com/hc/tr

bana 2 saat içinde döndüler

Dostum benim de başıma aynı şey geldi. Nasıl iade yaptın, bana da yardımcı olur musun?
Riot a ticket atıyorsun durumu izah ediyorsun. İade etme koşullarını karşılıyorsan ediyor karakteri VP ile açtıktan sonra maça girmemeniz gerekiyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı