Valorant kasıyor

3mir_b

Centipat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
Rx 570 8gb
Anakart
Prime b450
İşlemci
Ryzen 5 2600
Merhaba. Bugünlerde Valorant oynarken çok FPS düştüğünü fark ettim. Normalde 200 FPS alırım bu FPS düşüşü adam gördüğümde ve normalde yaşanıyor. Her 5 10 saniyede bir oyun 5 15 30 FPS civarına düşüyor. Oyun oynanmayacak dereceye geliyor. Ekran kartı ve işlemciye baktığımda ekran kartı %100 işlemci ise %50 kullanımdaydı. Ekran kartı 67 derece civarlarındaydı. Normalde Valorant işlemci oyunu diye biliyorum. Ekran kartı çok zorlamaması lazım. Acaba ekran kartı mı bozuldu?

Arkadaşın dediği gibi herhangi bir virüs arkada çalışıp bilgisayarı yoruyor olabilir mi? Kaspersky gibi sağlam bir antivirüs programı ile bilgisayarınızı tarar mısınız?

Merhaba. Bugünlerde Valorant oynarken çok FPS düştüğünü fark ettim. Normalde 200 FPS alırım bu FPS düşüşü adam gördüğümde ve normalde yaşanıyor. Her 5 10 saniyede bir oyun 5 15 30 FPS civarına düşüyor. Oyun oynanmayacak dereceye geliyor. Ekran kartı ve işlemciye baktığımda ekran kartı %100 işlemci ise %50 kullanımdaydı. Ekran kartı 67 derece civarlarındaydı. Normalde Valorant işlemci oyunu diye biliyorum. Ekran kartı çok zorlamaması lazım. Acaba ekran kartı mı bozuldu?

İşlemci macununu ve ekran kartı macununu en son ne zaman değiştiniz

Merhaba. Bugünlerde Valorant oynarken çok FPS düştüğünü fark ettim. Normalde 200 FPS alırım bu FPS düşüşü adam gördüğümde ve normalde yaşanıyor. Her 5 10 saniyede bir oyun 5 15 30 FPS civarına düşüyor. Oyun oynanmayacak dereceye geliyor. Ekran kartı ve işlemciye baktığımda ekran kartı %100 işlemci ise %50 kullanımdaydı. Ekran kartı 67 derece civarlarındaydı. Normalde Valorant işlemci oyunu diye biliyorum. Ekran kartı çok zorlamaması lazım. Acaba ekran kartı mı bozuk?
Kasanın temizliği, macun değişimi, virüs taraması yapabilirsin.

Virüs vardır belki.

Yeni format attım ve sadece Google'dan Valorant indirdim

İşlemci macununu ve ekran kartı macununu en son ne zaman değiştiniz
2 3 ay önce temizletmiştim en son işlemciye macun sürdürtmüştüm

Kasanın temizliği, macun değişimi, virüs taraması yapabilirsin.
Yeni format attığım için virüs olacağını düşünmüyorum herhangi bir parçanın bozulduğunu nereden anlayabilirim?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı