Arıcan
Hectopat
- Makaleler
- 1
Hocam çözünürlüğü dibe çekerek oyun zevki alınmaz benim bildiğim.
Hocam ben öyle oynuyorum zevkini de alıyorum.
Size demedim hocam.Çözünürlük değişmiyor ki sadece kullanılan ekran kartı değişiyor.
Hocam kaç fps aldığınızı söylermisiniz?Zaten yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi varsayılan olarak gözüküyor.
Size demedim hocam.
Hocam kaç FPS aldığınızı söyler misiniz?
Hocam küçük bir ihtimalde olsa darboğaz olabilir.Valorant'ta da 80-100 FPS alıyorum genelde fakat bir anda FPS 10'a kadar düşüyor ve bazen klavyede bastığım tuşları 4-5 saniye sonra algılıyor.
Bir de arkadaşlarımın bilgisayarları benimkinden kötü olmasına rağmen kasma veya donma olmuyor.
Valorant'daki ayarlarım:
Eki Görüntüle 968731
Eki Görüntüle 968732
Fps sınırlamayı aktif tutun.Valorant'ta da 80-100 FPS alıyorum genelde fakat bir anda FPS 10'a kadar düşüyor ve bazen klavyede bastığım tuşları 4-5 saniye sonra algılıyor.
Bir de arkadaşlarımın bilgisayarları benimkinden kötü olmasına rağmen kasma veya donma olmuyor.
Valorant'daki ayarlarım:
Eki Görüntüle 968731
Eki Görüntüle 968732
Hocam C:\Users\kullanıcıadı\AppData\Local\VALORANT\Saved\Config kısmına gidin orada rastgele sayılı yazılı bir şey olacak ona girin ve Windows adlı klasör olacak girin karşınıza 2 tane dosya çıkacak oradan gameusersetting diye bir şey olacak ona basın orada bir sürü yazı falan olacak oradan sg. Resolutionquality adlı değeri bulmanız lazım bulunca yanında 100.000000 diye bir değer olacak onu 30.000000 yapın ve yüksek FPS'in tadını çıkarın.
Çözünürlüğü dibe çekerek oyun zevki alınmaz zaten.Bunu yaparsanız Valorant değil Minecraft oynarsınız direkt.
Netlik ayarını değiştirmeden çözüm aramanızı öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.