Yorum yapmak için yapma gibi abuk sabuk can sıkıcı yorumlar yapmazsan sevinirim, ihtimaller dahilinde her türlü seçeneği değerlendirmeye çalıştık, müneccim de değiliz, diğer konularında olduğu gibi yukarıda da saygı çerçevesinde olayı farklı perspektiflerden de yaklaşmaya çalıştım, çalıştık. Bilemiyoruz yorum yapıyoruz, tahmin ediyoruz, ben burada 7/24 takılan sistem delisi psikopatik manyak biri değilim ki senin sorunun net olarak şundan kaynaklanıyor diyeyim, zibilyon tane sebebi olabilir ki bu söylediğin şeyin, benzer seviyede bir işlemciye sahip ve bahsettiğin oyunda da herhangi bir sorun yaşamayan biri olarak da sıkıntının işlemci temelli olmadığını önceki konularında da olduğu gibi şimdi de ifade ettim ancak bunu kabullenmemekte ve anlamamakta ısrarcı oldun, sorunun temel kaynağını da madem biliyordun bu kadar, bu derece debelenip işlemciden dolayı yapıyor, çözülmez gibi içi boş deneysiz bir söyleme de gerek kalmazdı. İyi sosyaller size de, şu ana kadar birçok kişinin sorununa müsait olduğum vakitler çözüm bulmuş yararlı bir birey olarak artık bundan sonra sizle ilgili bir konu gördüğüm anda da görmezden gelerek sizi kendi halinize bırakacağım.
Benim 7500'li diğer yedek makinede en son birkaç ay öncesine kadar sıkıntı çıkmıyordu, müsait olduğum zaman benchmark video kaydı alıp sizi başka benzer bir konuda görürsem linki paylaşırım
.