Valorant kayıt programı önerisi

Riot'a bu konu hakkında bir ticket attım ve "3. parti yazılımların hangi yöntemle çalıştığını bilmiyoruz bu yüzden bilinenlerden kullanırsanız daha iyi olur" konulu bir geri dönüş aldım. Bu yüzden bu konuda hassasım.

Bilinenler olarak sanırım OBS, Xbox Game Bar gibi şeylerden bahsetmişler, bunları kullanırsanız daha iyi olabilir o zaman. Arada 5-15FPS kayıp ettirebilir.

Bilinenler olarak sanırım OBS, Xbox Game Bar gibi şeylerden bahsetmişler, bunları kullanırsanız daha iyi olabilir o zaman. Arada 5-15FPS kayıp ettirebilir.

OBS denediğimde çok kastırdı. Xbox Game Bar ise bilgisayarda desteklenmiyor.

GeForce Experience en iyisi bunun için tekrar özelliği ile sürekli kayıtta durmanıza gerek kalmadan güzel vuruşlar sonrası son 30 saniye (ayarlanabiliyor) kaydedebiliyorsun.

Hocam konuyla alakasız fakat dediğinizi nasıl yapılıyor? Ben Experience ayarlarına baktım. Kaydı başlatmak gerekiyor galiba.

O özelliği kapattım çünkü donanım özellikleri kayıt için uygun değil ibaresi yer alıyor ve kullanamıyorum.

OBS denediğimi belirttim zaten sadece ayarları problemli.

Evet son sürüm ama AMD Catalyst Control Center da böyle bir özelliğe daha önce denk gelmedim.

Ekran kartım AMD uyumsuz olmaz mı?

Valorant için izin verilen bir program mı ve güvenilir mi? Durduk yere hesabı kaybetmeyelim :D

Hangi uygulamayı kullanıyorsun ya da kullandın?

Bende ilk çıktığından beri Valorant oynuyordum ama son 4 5 aydır girmez oldum. Artık CS 2 oynuyorum. Hatta o kadar tiksindim ki elimde olan gırtlak dolusu iki hesabı belki birilerine hediye ederim.

Sat daha iyi. Ben LoL de öyle yaptım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı