Valorant kayıt programı önerisi

Alan olur mu ki? Valorant hesapları para etmiyor diye biliyorum. Birine 60 70K'den fazla VP attım, diğerine 4 bin TL falan atmıştım.

Her kör satıcının bir topal alıcısı vardır. İllaki satarsın.

Kanka bugün Full CS2 girdim, ama Valorant'nun yeri başka, ben Valorant oyuncusuyum ya :D

Bunu dediğine göre yaşın küçük kardeşim. Boş ver sen Valorant'dan devam et :D.

CS2'nin iyi olduğu bir yan yok. Sürekli gelen hileler, saçma vuruşlar, FPS dropları saymakla bitmiyor ben CS2'yi sadece haftalık drop almak için oynuyorum. Valorant'ında kötü olduğu yerler var ama en azından oyunu önemsiyorlar gaben yattığı yerden açılan kasalardan gelen paraları sayıyor.

CS2'nin iyi olduğu bir yan yok. Sürekli gelen hileler, saçma vuruşlar, FPS dropları saymakla bitmiyor ben CS2'yi sadece haftalık drop almak için oynuyorum. Valorant'ında kötü olduğu yerler var ama en azından oyunu önemsiyorlar gaben yattığı yerden açılan kasalardan gelen paraları sayıyor.

Steam'in en çok oynanan oyunu ama daha arayüz yok bunu da eklemek lazım, birde ap*al Ruslar gelip takım arkadaşına sıkıyor kışkırtıyor 2 günde bunları farkettim

Dust 2 dışında oynanan map yok :D CS'nin devri bitti.

Herkese iyi sosyaller.

Valorant oyunundaki güzel vuruşlarımı derleyip Instagram, YouTube gibi mecralarda paylaşmak istiyorum fakat bu işlemi nasıl yapacağımı henüz daha tam çözebilmiş değilim. OBS programını denedim veryfast 40000 bit Rate'de oyun akıcı ama görüntü çok kötü ultrafast 14000 bit Rate'de ise oyun çok kasıyor. Bu durumu nasıl çözebilirim ya da başka program öneriniz var mıdır?

Sistemim:
Gigabyte B450M S2H.
XPG D30 8 GB 3200 MHz.
AMD Ryzen 3 1200.
AMD HD atı Radeon 6390.
FOEM 400W PSU.
Kingston 128 GB SSD.
WD blue 1 TB HDD.

Valohunt kullan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri