Valorant Kısayolu Oluşturulamıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Trixxx

Hectopat
Valorant'ı drop olarak düşürdüm, bilgisayara kurdum ama masaüstüne kısayol oluşturmadı. Oyunun dosyalarından girmeye çalıştığımda ise "Oyunu bu şekilde başlatamıyoruz lütfen oyunu doğrudan başlat" diye bir hata verdi, ben de sildim. Bugün yeniden kurdum, kısayol oluşturmayacağını bildiğim için oyun açıkken görev çubuğuna sabitledim. Bu sefer de bu hatayı verdi:

1600034631213.png

Bunun çözümünü bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• 1600033869546.png
    1600033869546.png
    6,2 KB · Görüntüleme: 179
  • 1600034614160.png
    1600034614160.png
    6,2 KB · Görüntüleme: 176
  • 1600034616291.png
    1600034616291.png
    6,2 KB · Görüntüleme: 173
Valorant'ı drop olarak düşürdüm, bilgisayara kurdum ama masaüstüne kısayol oluşturmadı. Oyunun dosyalarından girmeye çalıştığımda ise "Oyunu bu şekilde başlatamıyoruz lütfen oyunu doğrudan başlat" diye bir hata verdi, ben de sildim. Bugün yeniden kurdum, kısayol oluşturmayacağını bildiğim için oyun açıkken görev çubuğuna sabitledim. Bu sefer de bu hatayı verdi:

Eki Görüntüle 667208

Bunun çözümünü bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi?
Hocam oyun zaten çıktı. Neden droptan düşürüp indirdiniz ki? Sıfırdan kurulum öneririm.

Oyunu bedava olarak Riot Games'in sitesinden tıpkı LoL gibi kurup oynayabiliyorsunuz.

Hocam, droptan düşen dosya eski olabilir.
Buradan oyunu indirip tekrar deneyin.

Hocam yanlış anladınız, oyunu ben droptan düşürdüm indirdim kurdum oyunu çok beğenmedim ve sildim sildikten sonra oyunun kısayol oluşturmadığını fark ettim uzun bir aradan sonra kafama esti ve Valorant'ın sitesine girip indirdim oyunu ve yine kısayol oluşmadı.
Oyunu bedava olarak Riot Games'in sitesinden tıpkı LoL gibi kurup oynayabiliyorsunuz.

Hocam öyle olduğunu biliyorum ama zamanında droptan düşürüp indirmiştim oyun hoşuma gitmemişti ve kısayol oluşturmamıştı uzun bir aradan sonra tekrar kafama esti Valorant'ın sitesinden indirip kurdum ama yine oluşturmadı.
Başlata eklediği kısa yoldan gir açılır.

Ne yazık ki oraya da herhangi bir kısayol oluşturmadı :(
Hocam oyun zaten çıktı. Neden droptan düşürüp indirdiniz ki? Sıfırdan kurulum öneririm.

Zamanında (oyun çıkmadan) droptan düşürmüştüm yükledim beğenmeyip sildim silmeden önce oyunun herhangi bir yere kısayol oluşturmadığını fark ettim bugün kafama esti indirdim ve yine bir yere kısayol oluşturmadığı için ne yazık ki oyunu açamıyorum bir yerden.

Hocam çözümü billiyorum.

(C:\riot Games\Riot Client\RiotClientServices.exe") --launch-product = Valorant --launch-

Yeni biir kısayol oluşturup parantez içerisindeki yere Riot Client'in sizdeki yeri yazınız ve sonuna parantez dışındaki yeri ekleyiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı