Valorant kitlesi düzeldi mi?

Makaleler
6
Daha fazla  
Uzun zamandır sadece hikayeli tek oyun oynuyorum. Canım biraz rekabetçi oyun çekti ve Valorant eskiden oynadığım iyi bir hesabımın olduğu, bildiğim bir oyun diye yüklemek istiyorum ama zamanında hangi rank, mod olursa olsun ufak ufak tüm değerlere(ciddi manada dini, milli fark etmez ) küfür eden ucube çocuklar ya da ergenlik tribine girmiş, "panel kanka, annen kanka, isim soy isim salda tcni buluyim" replikleriyle elinde bıçakla maç satan gıcık tipler geliyor diye bırakmıştım. Bu tipler hala çoğunluk mu yoksa maçlar zevkli mi? Ya da bu tipler hangi rankta daha az? Oynayan arkadaşlardan biraz bilgi almak isterim. Bir ara düzeldi denmişti.

Düzelmedi, düzelmeyecek maalesef. Ya 5 kişilik ekip olacaksanız ya da hiç oynamayacaksınız. Zaten yaş kitlesi olarak da düşük o konuda bir şey yapılamaz, o yüzden kaçınılmaz son. Zaman harcamayın derim.

Bu tipler düşük orta rankta bollukta. Hala varlar. Ben aşırı karşılaşmıyorum ama eskisi kadar. Üst ranklara çıkmadıkça düzgün maç yok bu oyunda.

Uzun zamandır sadece hikayeli tek oyun oynuyorum. Canım biraz rekabetçi oyun çekti ve Valorant eskiden oynadığım iyi bir hesabımın olduğu, bildiğim bir oyun diye yüklemek istiyorum ama zamanında hangi rank, mod olursa olsun ufak ufak tüm değerlere(ciddi manada dini, milli fark etmez ) küfür eden ucube çocuklar ya da ergenlik tribine girmiş, "panel kanka, annen kanka, isim soy isim salda tcni buluyim" replikleriyle elinde bıçakla maç satan gıcık tipler geliyor diye bırakmıştım. Bu tipler hala çoğunluk mu yoksa maçlar zevkli mi? Ya da bu tipler hangi rankta daha az? Oynayan arkadaşlardan biraz bilgi almak isterim. Bir ara düzeldi denmişti.
Hayır. Düzelmez.

6-7 ay gibi bir süredir girmiyorum. Sırf güncelleme ve gece pazarını açmak için girip 1 el attım. Ne düzelmeye yaklaşan bir kitle var, ne de düzelmiş bir kitle.

yarım saat önce reyna ile 35 kestim. arkada müzik açıktı müzik dinleyerek oynuyordum. takımda 20 25 yaşlarında bir abi vardı üç kağıtçı herif ana bacı sövüp sövüp duruyordu en sonunda ace atıp chate küfür yazınca ban yedim

Oynayanda oynamayanda bilir online oyun kitlelerini eğer bir kitlede bir toksiklik azınlığı varsa bunun sonu gelmez ve artmaya devam eder bu sorun çözülecek yada bitecek birşey değil o biter o başlar o döngü devam eder her zaman

Hepinize cevaplar için teşekkürler, hiç zaman öldürmemeye karar verdim. Peki önerdiğiniz başka bu tarz rekabetçi oyun var mı? Ücretli olsa da olur. Yeterki kitlesi düzgün, oynaması zevkli olsun. Bir de öyle saatlerimi gömmeyeceğim. Daha çok hikayeli giriyorum. Yani öğrenmesi fazla zor olmasın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı