Valorant klavye çalışmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

bugrameric

Femtopat
Valorant'ta W, A, S, D tuşlarım bazen çalışmıyor genellikle s D oluyor. Google arama motoruna falan yazıyorum orada sorunla karşılaşmıyorum acaba neden?

Bende de aynı sorun var ya ve sadece Valorant'ta son güncellemeden sonra olmaya başladi. Diğer oyunlarda sıkıntı yok.

Edit: Sorunu çözdüm. Galiba @ karakterini koymaya çalışırken alt gr yerine fn ye basmışım yani fn+Q yapmışım. Bu tuşları basınca da sanırım harflere daha hızlı ya da daha geç bastığından oyun basılı tutulduğunu algılamıyordu. Aynı tuşlara yani FN+Q tuşlarını tekrardan basınca sorun çözüldü.

Son düzenleme:
Ben W a s D tuşlarını kullanamıyorum basıyorum ama olmuyor tuş atmalarını sıfırladım olmadı ok tuşlarıyla hareket ediyor W ye basınca yukarı s basınca aşağı falan diyor ama ok tuşlarını atayınca W a s D diyor öyle çalışıyor ama chateye bir şey yazmak istesem ok yuşlarını kullanabiliyom nasıl çözebilirim?

Merhaba, Valorant ekran kaydedicisi. Tracker vb şeyler indirdiyseniz ayarlara bakın.Bende F6 tuşu ve O tuşu çalışmıyordu insight capture yüzündenmiş sizde de böyle bir uygulama varsa halledebilirsiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı