Valorant klavye çalışmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

bugrameric

Femtopat
Katılım
29 Eylül 2020
Mesajlar
12
Valorant'ta W, A, S, D tuşlarım bazen çalışmıyor genellikle s D oluyor. Google arama motoruna falan yazıyorum orada sorunla karşılaşmıyorum acaba neden?
 
Klavyenizin marka modeli nedir? Eğer eskiyse veya kronik problemli ise sorun cihazla alakalı bir durum olabilir. Eğer değilse, Valorant Support'a yazabilirsiniz belki yardımcı olurlar.
 
Bende de aynı sorun var ya ve sadece Valorant'ta son güncellemeden sonra olmaya başladi. Diğer oyunlarda sıkıntı yok.

Edit: Sorunu çözdüm. Galiba @ karakterini koymaya çalışırken alt gr yerine fn ye basmışım yani fn+Q yapmışım. Bu tuşları basınca da sanırım harflere daha hızlı ya da daha geç bastığından oyun basılı tutulduğunu algılamıyordu. Aynı tuşlara yani FN+Q tuşlarını tekrardan basınca sorun çözüldü.
 
Son düzenleme:
Ben W a s D tuşlarını kullanamıyorum basıyorum ama olmuyor tuş atmalarını sıfırladım olmadı ok tuşlarıyla hareket ediyor W ye basınca yukarı s basınca aşağı falan diyor ama ok tuşlarını atayınca W a s D diyor öyle çalışıyor ama chateye bir şey yazmak istesem ok yuşlarını kullanabiliyom nasıl çözebilirim?
 
Merhaba, Valorant ekran kaydedicisi. Tracker vb şeyler indirdiyseniz ayarlara bakın.Bende F6 tuşu ve O tuşu çalışmıyordu insight capture yüzündenmiş sizde de böyle bir uygulama varsa halledebilirsiniz
 

Geri
Yukarı