Ücretli Valorant koçluk & Boost

Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet
Arkadaşlar selam.
Bu tarz bir sosyal bölümü görünce yazmak istedim. Peak rankım 719 RR. Yaklaşık yarım yıl profesyonel takımda oynayıp gerekli karşılığı alamayınca Boost ve koçluk yapmaya karar verdim.
Koçluk ve diğer bilgiler için aşağıya Discord bilgimi ve yaptığım Boost'lardan birkaç referans koyuyorum.
Son olarak IMMO3-300 rr a kadar hizmet verebilirim.
Discord: risai. (sonunda nokta var)
Koçluk da ücretli arkadaşlar.

unranked hesap.png

immo 1 çar.png

yücelik.png

yücelik immo unknown.png
radi kariyer.png
Dipnot: Birçok kişiye koçluk sattım. Çoğunda ücret için önden ödeme adına diretmedim ama 15 e yakın hizmette problem yaşamazken bir arkadaşımız 300 TL için kendi saygı ve şerefini hiçe sayarak hizmet sonrası ödemeyi yapmadan engel attı. Ödemelerde yardımcı olmama rağmen parayı atamıyormuş rolü yapmak ayrı bir eziklik. Bu tarz hareketlerden sonra ücreti önden talep etmeye başlıyorum. Arkadaşın konuşmalarını ve discord nickini ekledim, herhangi bir işlem yapmayın teşekkürler.
1722234137686.png

1722234189730.png

Son olarak, işleyişi ve birçok şeyi sorup fiyatı duyunca çekimser yaklaşan arkadaşlarım oluyor. Sizden ricam, en kötü bir boost sitesinde 1 maçlık koçluk hizmeti fiyatını araştırmanız.
Tek maç üzerinden en düşük ücreti 15 dolara belki de baştan savma bir koçluk göreceğiniz sistemde, detaylı koçluk ve mesaj desteği verdiğim hizmette 200-300 tlyi çok görmeniz bilinçsiz bir davranış.
Ücreti kafama göre değil, sitelerin belirlemiş olduğu fiyatın %50 indirimlisi olarak söylüyorum.
Alacağınız hizmetin değerini küçümsemek hem hizmeti sunana hem de kendinize saygısızlık olduğunu unutmayın.
(Baştan savma olarak belirtme sebebim, hizmeti veren kişileri tanıyor olmamdan kaynaklı. İşini iyi yapan diğer boosterlara lafım yok :swh :)

Dosya Ekleri

• immo mvp.png
    immo mvp.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 223
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı