Çözüldü Valorant kod ile VP gelmedi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

meehmet_emin

Hectopat
Daha fazla  
E-pin olarak VP kodu aldım, girdim. VP değeri ve fiyatı gözüktü. VP'ye baktım, VP yok. Sorun nedir?

Çözüm
Hocam genel bir sıkıntı varmış. Bir yayıncı izliyordum o da şu an sıkıntı yaşıyor. Bekleyin 10 dakika gelir galiba.
Hocam genel bir sıkıntı varmış. Bir yayıncı izliyordum o da şu an sıkıntı yaşıyor. Bekleyin 10 dakika gelir galiba.

Çözüm
Oyunu yeniden başlatın, olmadı bilet açın, ve o gün mağazanızdaki hangi kostümü alacağınızı belirtin. (eğer alacaksıanız belirtin.)

Ya ben de bir ben yaşadım sandım ve Riot'a ticket attım. Bir Champions'ta kaldı gözümüz onda da talihsizlik oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, aynı sorun bende de var. Başka bir siteden 1850VP e-pin aldım ve girdim, toplam bakiyeye eklenmedi. Ticket açtım. Genel bir sorun var gibi de durmuyor

Bende de aynı sorun oldu. Ne yapmamız lazim?

Genel bir sorun, Valorant resmi hesabı Twitter'e yazdı.

Hocam aynı sorun bende de var başka bir siteden 1850VP e pin aldım ve girdim, toplam bakiyeye eklenmedi, ticket açtım, genel bir sorun var gibi de durmuyor

NOT: Düzelmiş, siz de ayı sorunu yaşıyorsanız bir 30 dk bekleyin, benim hesabıma geldi VP.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…