Valorant koşarak HS atmak CS:GO'ya göre daha kolay

Her iki oyunda da hile var. Rekabetçi olup da hilesiz olan hiçbir oyun yok. Olimpiyatlarda bile hile yapılıyorken bir avuç koddan ibaret sanal dünyalarda hile olmayacağını düşünmek naiflik.

Ben Valorant'ta şahit olmadım hileye ligimde plat dia arası.

Valorant zaten mekanik olarak çok iyi bir oyun değil. Eğer CS de bu kadar fazla hile olmasa ve Valve adamakıllı oyunla ilgilenseydi bu kadar tutmazdı muhtemelen. Valorant'ın CS'ye göre tek artısı daha iyi hile koruması olması. CS 64 tick olmasına rağmen attığım vuruşlar Valorant'a göre daha isabetli gidiyor onu da anlamadım.

Siz hile yapmayı sadece duvarlardan nişan ala ala çıkıp pata küte headshot atmaktan ibaret sanıyorsunuz ama o iş öyle değil. Bu bahsettiğin "göstere göstere" hile yapan kesim.

Göstere göstere yapmasına gerek yok çevremde de var hile kullanan adam belli etmeden bir oynuyor görmeniz lazım çevrende bu kadsr çok hile olunca anlıyorsun hile olup olmadıgını.

Ya herkes CSGO daha iyi diyor da ben hiç oynamadım bir Cs 1.6 oynadım valorant zaten öyle bir oyun.

Göstere göstere yapmasına gerek yok çevremde de var hile kullanan adam belli etmeden bir oynuyor görmeniz lazım çevrende bu kadsr çok hile olunca anlıyorsun hile olup olmadıgını.
Dostum ben kendi hilesini kodlayan/kullanan/satan birisiyim. Hileciyi hileci anlar. Öyle bir kere hile açıp oyun oynayıp hileciyi anlayamazsınız. Ya oynadığın oyunda aşşşşşırı derecede iyi olman lazım, ki bu sadece aim falan olarak değil; gamesense ve oyun bilgisi olarak da, ya da hileyle çok uzun süre haşır neşir olmuş olmalısın ki anlayabilesin.

Her türlü bahsine girerim ki "hile yoktu bu oyunda adam iyiydi" dediğiniz herhangi bir oyunda hile vardı. Bu işin doğası bu çünkü

Oynadığımız oyun anime oyunu oyna geç takılma bu kadar mantık aramayın Valorant oynunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…