Valorant koşarak HS atmak CS:GO'ya göre daha kolay

Valorant zaten mekanik olarak çok iyi bir oyun değil. Eğer CS de bu kadar fazla hile olmasa ve Valve adamakıllı oyunla ilgilenseydi bu kadar tutmazdı muhtemelen. Valorant'ın CS'ye göre tek artısı daha iyi hile koruması olması. CS 64 tick olmasına rağmen attığım vuruşlar Valorant'a göre daha isabetli gidiyor onu da anlamadım.

Siz hile yapmayı sadece duvarlardan nişan ala ala çıkıp pata küte headshot atmaktan ibaret sanıyorsunuz ama o iş öyle değil. Bu bahsettiğin "göstere göstere" hile yapan kesim.

Göstere göstere yapmasına gerek yok çevremde de var hile kullanan adam belli etmeden bir oynuyor görmeniz lazım çevrende bu kadsr çok hile olunca anlıyorsun hile olup olmadıgını.

Ben Valorant'ta şahit olmadım hileye ligimde plat dia arası.

Hocam emin olun hileler kendini belli etmiyor zaten. Bir tane hile satılan yerin discordundaydım. Adam hile açmış Sage oynuyor maç sonu skoru 6 ya 15. Sadece takıma info veriyor. İnfo verdiği kişilerde çok legit oynuyordu.

Göstere göstere yapmasına gerek yok çevremde de var hile kullanan adam belli etmeden bir oynuyor görmeniz lazım çevrende bu kadsr çok hile olunca anlıyorsun hile olup olmadıgını.
Dostum ben kendi hilesini kodlayan/kullanan/satan birisiyim. Hileciyi hileci anlar. Öyle bir kere hile açıp oyun oynayıp hileciyi anlayamazsınız. Ya oynadığın oyunda aşşşşşırı derecede iyi olman lazım, ki bu sadece aim falan olarak değil; gamesense ve oyun bilgisi olarak da, ya da hileyle çok uzun süre haşır neşir olmuş olmalısın ki anlayabilesin.

Her türlü bahsine girerim ki "hile yoktu bu oyunda adam iyiydi" dediğiniz herhangi bir oyunda hile vardı. Bu işin doğası bu çünkü :)

Arkadaşlar bu sadece bana mı denk geliyor? CS:GO'da koşarken bırak HS atmayı karaktere tutturmak bile işkence. Fakat Valorant oynarken her maç en az 10 kill koşarak HS atılarak alınıyor. Ben de alıyorum sürekli ama bu çok sinir bozucu. Bana mı saçma geliyor bu durum?

Oynadığımız oyun anime oyunu oyna geç takılma bu kadar mantık aramayın Valorant oynunda :D :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı