Valorant küfür davası açılır mı?

Küfür ettiğin kişinin nicki olduğu için hiçbir şekilde dava açamaz diye düşünüyorum. Kafası kırık bir manyak olduğunu düşünelim savcılığa gitti bununla elinde kanıt veya delil olarak bir şey gösteremeyeceği için evine yollarlar.

Öyle bir açar ki ne olduğunu anlamdan hapı yutarsın 21. yüzyılda yaşıyoruz adamın kişisel bilgilerine ulaşmak onlar için çocuk oyuncağı. Bir oyun görüntüsü veya bir ses kaydı yeterli olur.

Arkadaşlar bundan 3 gün önce Valorant'a maça girdim 5.oyuncu yor sürekli bana Sage al spamı attı. Ben de ona çok sinirlenip küfür ettim. Başka bir oyuncu maç tam bozulurken bir mesaj yazdı "evine tebligat gelince sana o Sage aldırır" yazdı normalde hayatımda çok fazla arkadaşı olan pozitif birisiyim hiç küfür etmem. Endişelenmem gereken bir şey var mı? Nickimde gerçek ismim bulunmuyor.
Adamsan edersin deseydin.

Ben bu ulkenin hakimi degilim, savcisi degilim. Hafife alanlara yaz bunu.

Her biri kufur ettiginde dava acsak ne kadar dava olacaginin farkinda misin? Degilsen acalim her biri kufur attiginda bir dava.
Konu her bir küfürü dava açmak değil konu kişinin bunu takması ve işin peşinden giderek bir sonuca vardırması. Banada saçma geliyor bu konu üzerinde demiyorum herşeye dava açacağım diyip çocukları korkutmak. Kişi buna taktıysa davasını açar kazanır diyorum sen olayı farklı noktalara çekiyorsun.
senin anlatmak istediğin hakaretin suç olduğu benim anlatığım durum kendi durumum bana dava açacak şahısa küfür etmediysem sence ?
Kardeşim sen küfür ettim demiyor musun? Tartışma senin konundan hakaretin suç olduğuna döndü zaten. Sana dava açıcak şahısa küfür etmediysen konu niye açıyorsun soruyorsun dava yermiyim yemez miyim diye? Küfür etmediğin birisi mi sana dava açacak.
Cidden ne anlattığını bilmiyorsun buda son yazım olsun cidden uğraşamayacağım.

Konu her bir küfürü dava açmak değil konu kişinin bunu takması ve işin peşinden giderek bir sonuca vardırması. Banada saçma geliyor bu konu üzerinde demiyorum herşeye dava açacağım diyip çocukları korkutmak. Kişi buna taktıysa davasını açar kazanır diyorum sen olayı farklı noktalara çekiyorsun.

Kardeşim sen küfür ettim demiyor musun? Tartışma senin konundan hakaretin suç olduğuna döndü zaten. Sana dava açıcak şahısa küfür etmediysen konu niye açıyorsun soruyorsun dava yermiyim yemez miyim diye? Küfür etmediğin birisi mi sana dava açacak.
Cidden ne anlattığını bilmiyorsun buda son yazım olsun cidden uğraşamayacağım.

Bak sana şahit olduğum olayı anlatayım, burada iki kadın birbirine küfretti kavga ettiler. Bir kadın, öbür kadını savcılığa şikayet etti. Sonra olay mahkemeye taşındı.

Ben kararı okudum.

Her iki kadına da 1 yıl 4 ay ceza verdiler. Fakat iki kadına birden ve cezalar ertelendi. Öyle gidip de, kazanır mazanır yavaş kazansın. Bu tarz durumlarda genellikle iki kişiye birden ceza veriliyor. Çünkü küfredilen mutlaka diğerini bir şekilde tahrik etmiştir hakaret etmiştir.

Durduk yere küfreden adam da zaten zevkine trollüğüne yapıyorsa onun önlemini VPN falan şeklinde alır diye yukarda söyledim. Yani bana küfrettiler oyacağım onları aha da şöyle böyle diye gidersin cezayı sana da yapıştırırlar. 😀 Ya da zaten adamları önlem almış olacakları için hiç bulamazsın.

Bizim ülkede bazı insanlar, cehaletten sanıyor ki, hukuk mahkemeleri, ceza mahkemeleri, hakimler falan babalarının oğlu, kendi adamları. Hemen fiti fiti karşı tarafa yağdıracaklar cezaları. 😁

Hayır böyle olmayacak savcı bakacak burada darp var, yaralama var, cinayet varken bu nedir yahu diyecek bir de o sövecek içinden dosyanı atacak takipsizliğe. Eğer böyle olmazsa da sen de ceza alacaksın ya da adam hiç bulunmayacak. 😀

Son düzenleme:
Hatta şunu da ekleyeyim bu iki kadın küfürleştikten sonra polis çağırmışlardı. Polis memuru geldi, şu an şehirde ne olaylar oluyor, tecavüzler, cinayetler oluyor, bizi bunun için mi çağırdınız diye kadınları azarladı. 😀😀 Savcının da böyle düşünmemesi için bir sebep yok. Yine de dava açarsa da iki kişiye birden cezayı yapıştırırlar derim çünkü küfredilen mutlaka bir şeyler yaptı ki adam ona küfretti. 😃😃

Hatta şunu da ekleyeyim bu iki kadın küfürleştikten sonra polis çağırmışlardı. Polis memuru geldi, şu an şehirde ne olaylar oluyor, tecavüzler, cinayetler oluyor, bizi bunun için mi çağırdınız diye kadınları azarladı. 😀😀 Savcının da böyle düşünmemesi için bir sebep yok. Yine de dava açarsa da iki kişiye birden cezayı yapıştırırlar derim çünkü küfredilen mutlaka bir şeyler yaptı ki adam ona küfretti. 😃😃
Yani hocam durduk yere kim niye baskasina kufur etsin ki

Hagb sicile işlemez. İlk olaysa bir şey yapamazlar. Tazminat davası ilkinde de olur ama yukarıda anlattığım gibi kolay değil.

Milleti küfretmeden trolleyip, abuk sabuk tahrik edip, küfrederse dava ederim diyen sivri zekalılara, okkalı küfrü yapıştırmak sünnettir sevabı vardır.

Ha buna benzer forumlar başka böyle yerlerde muhatap olmayı kesip, şikayet ediyorum ama YouTube, investing, Online oyunlar kaçmaz küfrü yapıştırırım direkt çoğunlukla VPN kullanırım zaten en sağlamı VPN. Gitsinler yurt dışına yazı yazsınlar, IP falan istesinler (malum kişi hariç uğraşmazlar uğraşsalar bile netice alamazlar) ve bundan zevk alırım.

Ne desem boş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı