Çözüldü Valorant kullanıcı adı unutulan hesaba nasıl giriş yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 9800X3D, Asus TUF GAMING B850M, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 5070 Ti 16GB, Lexar Ares RGB 32GB 6000MHz CL30 DDR5, Kingston Renegade 7300/7000MB/s, MSI MAG CoreLiquid M360
Dün akşam Valorant'tan çıkarken yanlışlıkla "oturumu kapat ve çık" butonuna bastım. Haliyle oturumum kapandı ve giriş adımı bilmiyorum. Riot'un "kullanıcı adımı unuttum" sitesinde ise e-postamı giriyorum fakat farklı bir hesabımın adını veriyor. Ne yapmam lazım?

Çözüm
Valorant'a ticket aç hesabım çalındı diye, sana sorular soruyorlar ticketta ilk aldığın skin neydi, bu hesaba kayıtlı olabilecek Gmail'ler falan, ilk açtığın ajan neydi. Bunları biliyorsan bazılarını bilmiyorsan bilmiyorum yaz yeterli bilgi olursa yeni gmailine yaparlar hesabı.
Valorant'a ticket aç hesabım çalındı diye, sana sorular soruyorlar ticketta ilk aldığın skin neydi, bu hesaba kayıtlı olabilecek Gmail'ler falan, ilk açtığın ajan neydi. Bunları biliyorsan bazılarını bilmiyorsan bilmiyorum yaz yeterli bilgi olursa yeni gmailine yaparlar hesabı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Valorant'a ticket aç hesabım çalındı diye sana sorular soruyolar ticketda ilk aldığın skin neydi bu hesaba kayıtlı olabilecek Gmail'ler falan ilk açtığın ajan neydi bunları biliyorsan bazılarını bilmiyorsan bilmiyorum yaz yeterli bilgi olursa yeni gmailine yaparlar hesabı.

Deneyeceğim hocam teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı